SEGRE

MOTOCICLISME MOTOGP

Valentino Rossi, hospitalitzat al tenir un accident

Valentino Rossi.

Valentino Rossi.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El pilot italià Valentino Rossi, nou vegades campió mundial de motociclisme, pateix un traumatisme abdominal i toràcic lleu com a conseqüència d’un accident mentre practicava motocròs, segons va confirmar el seu equip, el Movistar Yamaha de MotoGP. Rossi es va lesionar dijous al veure’s involucrat en un accident durant un entrenament al Cross Club Cavallara, a la localitat italiana de Mondavio.

Rossi ja va donar ahir senyals de millora i l’equip va comunicar que s’esperava que pogués rebre l’alta en qualsevol moment.

El pilot, de 38 anys, va passar una “nit tranquil·la” i va ser visitat ahir al matí pels metges, a qui va comunicar que notava menys dolor, tant a l’abdomen com al tòrax, comparat amb dijous, segons el comunicat de Yamaha.

El nou vegades campió del món va caure quan estava entrenant-se al Cross Club Cavallara. És habitual que els corredors, que no poden entrenar-se amb les motos de carreres més enllà dels dies de gran premi, treballin amb un altre tipus de motos, normalment dirt track, com fan els Màrquez. Rossi, en principi, seria dubte per al Gran Premi d’Itàlia, que es disputa el 4 de juny, encara que no està descartat.

tracking