SEGRE

TENIS TAULA SUPERDIVISIÓ

El DKV Borges incorpora el xinès Fan Chuang Wei per suplir el gal Provost

Fan Chuang Wei, jugant amb el seu club anterior, el Hefei.

Fan Chuang Wei, jugant amb el seu club anterior, el Hefei.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El DKV Borges va anunciar ahir la contractació del xinès Fan Chuang Wei, de 19 anys, per jugar la pròxima temporada la Superdivisió i l’ETTU Cup.

El jugador asiàtic, que actualment disputava la Divisió d’Honor xinesa, la segona més important del país, afrontarà un canvi radical en la seua carrera, ja que passarà de viure a la ciutat de Hefei, de 7,5 milions d’habitants, a la província d’Anhui, a fer-ho a les Borges Blanques, de tot just 6.000.

Es tracta d’un jugador esquerrà, de caràcter ofensiu, que ha estat recomanat per l’exjugador de l’Irun Leka Enea, el xinès Wu Yichuan, que precisament ha tingut Chuang Wei sota els seus ordres al Hefei, i del seu compatriota Gui Chenkai, el que va ser jugador del DKV Borges Vall la temporada 2015-2016. Chuang rellevarà gairebé amb tota seguretat el francès Damien Provost i completarà l’equip al costat dels catalans Dani Torres, Marc Duran i Oriol Monzó. El club afrontarà pròximament el Català i l’Estatal, on espera revalidar el títol individual i de clubs.

tracking