MOTOCICLISME TRIAL

Farré suma els primers punts en el Mundial

Novè en la primera jornada del Gran Premi del Japó || Toni Bou consolida el seu liderat

El pilot de Vilanova va firmar la seua millor actuació al Mundial.

Arnau Farré (Gas Gas) va sumar ahir els primers punts de la seua carrera esportiva en el Campionat del Món absolut de trial, al ser novè en la primera jornada del Gran Premi del Japó, segona cita del certamen que va tenir com a gran dominador el barceloní Toni Bou, que consolida encara més el seu liderat.

El lleidatà, que competeix en el Mundial enrolat a l’equip de la Federació Espanyola, partia des de la sisena posició després que a la cronometrada de divendres, disputada sota la pluja i amb el traçat totalment enfangat, firmés la setzena posició, superant pilots de la talla d’Adam Raga. Sortir darrere del pilot d’Ulldecona li va permetre tenir bones referències i, malgrat la pluja, que va endurir molt el traçat per la poca adherència del terreny, el pilot del Moto Club Aitona va firmar una primera volta amb 51 punts de penalització, un més que a la segona, per a un total de 103, ja que va penalitzar-ne dos per temps.

El pilot del Moto Club Aitona es va quedar a només cinc punts del vuitè lloc de Cabestany

Tot això li va valer per acabar la jornada de la categoria de TrialGP en la novena posició, a tan sols cinc punts d’una de les referències del Mundial, Albert Cabestany.

El gran dominador va tornar a ser Toni Bou, intractable en aquesta arrancada de campionat. El vigent campió encara no coneix la derrota aquest any a la competició i ahir va sumar a Motegi la victòria número 91 en el Mundial.

Va firmar 48 punts pels 72 del segon classificat, el britànic James Dabill, mentre que l’ídol local, Takahisa Fujinami, es va classificar tercer amb 74 punts. A la general, Bou és líder amb 12 punts d’avantatge sobre Adam Raga.