SEGRE

PIRAGÜISME COPA DEL MÓN

Núria Vilarrubla passa a semifinals i Marta Martínez queda eliminada

Maialen Chourraut, després de superar ahir el tall en K1.

Maialen Chourraut, després de superar ahir el tall en K1.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Cara i creu per a la representació lleidatana en la segona prova de la Copa del Món d’eslàlom que ahir va començar a Ausburg (Alemanya). Mentre que Núria Vilarrubla va complir els pronòstics i es va classificar per a les semifinals de canoa, Marta Martínez va encadenar la seua segona eliminació en el certamen.

Vilarrubla, campiona d’Europa l’any passat de la disciplina, va passar ronda a la primera mànega, en la qual es va classificar tercera, només superada per la britànica Kimberley Woods i l’australiana Jessica Fox, i avui buscarà un lloc a la final per poder lluitar per les medalles, la carrera de les quals se celebrarà a la tarda. Les altres dos palistes de la selecció espanyola, les basques Klara Olazabal i Miren Lazkano, també van accedir a semifinals als llocs 16 i 19, respectivament.

Menys sort va tenir Marta Martínez, que com ja va passar la setmana passada a Praga, va quedar eliminada a K1 de bon començament. La urgellenca va ser trentena a la primera mànega i en la repesca no va passar de la dissetena plaça, quan entraven les deu primeres. També van quedar fora les andorranes del Cadí Mònica Dòria i Laura Pellicer, mentre que Maialen Chourraut es va posar en semifinals com a onzena.

tracking