França deixa sense medalla Marc Martí

Espanya sub-20 es queda sense el bronze en un mal partit

Marc Martí, a l’esquerra, mira el llançament de Barreiro.

Marc Martí, a l’esquerra, mira el llançament de Barreiro.FIBA

La selecció espanyola masculina sub-20, integrada entre d’altres pel lleidatà Marc Martí, es va quedar sense la medalla de bronze després de perdre la final de consolació davant de França per 58-72, en un partit sempre dominat per l’equip francès. Espanya no va saber digerir bé la derrota a les semifinals davant de Grècia, contundent i sense pal·liatius, i això va suposar una indigestió en el joc davant dels gals, que van sortir molt més decidits a buscar el partit.

Fruit d’això va ser que la selecció espanyola se n’anés al descans amb un clar 39-25 en contra, catorze punts per sota que resumien la diferència mostrada a l’Heraklion Arena de Creta.

El jugador del Força Lleida ha estat un dels més utilitzats pel seleccionador estatal

Durant la segona meitat, els jugadors dirigits per Ibon Navarro es van entonar més a l’inici de la segona meitat. Per moments van recordar l’equip que es va plantar invicte i amb molt caràcter a les semifinals i, almenys, van fer concebre esperances de poder lluitar pel bronze a falta d’un quart, amb nou a sota (47-56), encara que al final el somni es va esvair.

Marc Martí, del Força Lleida, va ser el segon jugador que més minuts va utilitzar Ibon Navarro i va acabar el duel amb 8 punts i 3 rebots. A la final, Grècia, botxí dels espanyols, va derrotar Israel per 65-56 i va aconseguir endur-se el títol europeu.