SEGRE

DEPORTES_LUNES

Doblet de Laura Orgué a la Copa del Món als EUA

L’atleta establerta a l’Alt Urgell venç al quilòmetre vertical i l’‘skyrace’ de The Rut || Amb aquests triomfs, entra en la pugna pel títol

Laura Orgué celebra una victòria que li dóna possibilitats de lluitar per la Copa del Món.

Laura Orgué celebra una victòria que li dóna possibilitats de lluitar per la Copa del Món.ALBERT JORQUERA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La barcelonina establerta a l’Alt Urgell Laura Orgué va aconseguir dos victòries a The Rut, una emblemàtica prova del calendari de la Copa de Món que es va disputar aquest cap de setmana a Montana (Estats Units), a l’emportar-se el quilòmetre vertical i l’skyrace. Amb aquests dos triomfs, l’atleta d’Igualada entra de ple en la lluita pel títol. Orgué afrontava l’skyrace amb l’objectiu de millorar el tercer lloc aconseguit la temporada passada en aquesta carrera de 28 quilòmetres i amb un desnivell positiu de 2.375 metres, que desafiava els atletes en tota mena de terrenys: alpins, pista i molt tècnics, i els portava fins al cim de l’icònic Lone Peak, de 3.404 metres.

“He tingut molt bones sensacions des del principi de la carrera i he pogut posar-me de líder des del començament. He pogut anar ampliant diferències, la qual cosa m’ha anat molt bé, perquè així tenia més marge a les baixades tècniques. És una carrera en la qual hi ha trams amb moltes pedres, la qual cosa fa que sigui bastant lenta, encara que no tingui gaire quilometratge”, va explicar Orgué.

Amb aquestes dos victòries, l’atleta de resistència torna a tenir opcions en les dos disciplines de la Copa del Món. “Sóc molt feliç amb els meus resultats aquest cap de setmana, ja que em posicionen bé de cara a la general de les dos disciplines”, va afegir l’esportista d’RSM Spain.

tracking