SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

El Lleida més reivindicatiu

L’equip de Gerard Albadalejo rep avui l’Atlètic Saguntí (18.00) a la recerca d’un triomf que l’atansi al ‘play-off’ || Recupera la samarreta de la senyera com a solidaritat amb el Govern català

La samarreta amb la senyera que l’equip lluirà davant l’Atlètic Saguntí, i l’entrenador del Lleida, Gerard Albadalejo.

La samarreta amb la senyera que l’equip lluirà davant l’Atlètic Saguntí, i l’entrenador del Lleida, Gerard Albadalejo.JCMC

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida saltarà aquesta tarda al Camp d’Esports amb ganes de reivindicar les seues opcions d’aspirant al play-off d’ascens, en una Lliga en la qual els favorits ja estan exhibint el seu potencial des de l’inici de la competició, però també reivindicant el dret a decidir i el seu suport al Govern de la Generalitat, com ja va expressar mitjançant un comunicat dimecres passat, en el qual condemnava “qualsevol acte que pugui comprometre l’exercici de drets civils bàsics com són la llibertat d’expressió o el dret a decidir dels ciutadans”. Per aquest motiu, recupera avui davant de l’Atlètic Saguntí (18.00) la samarreta amb els colors de la senyera.

El Lleida arriba a aquesta sisena jornada invicte a la competició, amb dos victòries i tres empats i amb ganes de sumar tres nous punts que el tornin a la zona de privilegi de la classificació. En aquest inici de Lliga l’equip ja ha arribat a estar quart a la classificació, en zona de play-off, però en va sortir arran de l’empat de la jornada passada davant de l’Atlètic Balears.

Rep avui un equip que ocupa la zona mitjana-baixa de la classificació, però que té més armes del que indica la seua posició a la taula. Ha perdut els seus dos últims partits per 3-2 i ha dedicat la setmana a millorar el sistema defensiu.

El Lleida vol fer bo el punt amarrat de la setmana passada i mantenir la solidesa al Camp d’Esports, d’on no poden escapar-se gaires punts si l’equip vol ser considerat un seriós aspirant a l’ascens.

El Lleida espera també que la mobilització que ha viscut durant la setmana, amb la venda anticipada d’entrades per a la Copa del Rei, es tradueixi també en una millor assistència avui a l’estadi, una assignatura que continua quedant pendent. Els abonats han adquirit ja 3.446 entrades, de les 4.000 que el club va posar a la venda, per al partit de Copa davant d’un rival de Primera divisió dels que participen en competició europea. Les 554 que queden per despatxar, també estaran avui a disposició dels abonats, que tindran una taquilla exclusiva per a això. Les que no es venguin avui ja passaran demà a ser disponibles per als aficionats en general.

tracking