SEGRE

DEPORTES_LUNES

El lleidatà Gerard Porras, campió d'Espanya sub-23

En pista coberta en els seixanta metres tanques amb un crono de 7”89 || Ve de guanyar el Català absolut i ara l’espera l’Estatal

Gerard Mateu Porras Cantons, ahir al capdamunt del podi de l’Estatal sub-23 de Salamanca.

Gerard Mateu Porras Cantons, ahir al capdamunt del podi de l’Estatal sub-23 de Salamanca.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El lleidatà Gerard Mateu Porras Cantons es va proclamar ahir campió d’Espanya en pista coberta en categoria sub-23 (antigament denominada categoria promesa), a l’aconseguir la victòria a la final de la prova dels 60 metres tanques, celebrada a la pista coberta de La Aldehuela de Salamanca.

Gerard Porras va marcar un temps de 7”89, dos centèsimes més ràpid que salamanquí Antonio García. Tercer, a certa diferència respecte als dos primers, es va classificar Daniel Cisneros amb 8”11.

El triomf de l’atleta d’Alpicat demostra el seu bon estat de forma i que està completament oblidada la lesió que va patir la temporada passada. Gerard Porras hauria pogut fer fins i tot una marca millor ahir a Salamanca, si no fos perquè a l’última tanca es va desequilibrar una mica després d’un lleuger toc.

El gran dels germans Porras ve de fer el doblet després de guanyar el Campionat de Catalunya, on va batre a la final el també lleidatà Arnau Erta, i ara el d’Espanya.

El cap de setmana vinent Gerard Porras competirà a l’Estatal absolut (en el qual també hi haurà Arnau Erta en els 60 metres tanques), on el seu objectiu serà pujar el podi, malgrat ser conscient de l’alt nivell i la igualtat que hi ha a l’esmentada prova. L’Estatal absolut en pista coberta tindrà lloc al velòdrom Luis Puig de València els dies 17 i 18.

tracking