SEGRE

ESQUÍ DE MUNTANYA CAMPIONAT D?EUROPA

Jornet es penja el bronze a l’Europeu

Va entrar amb el mateix temps que el subcampió

Kilian i Boscacci, en pugna en els últims metres per la plata.

Kilian i Boscacci, en pugna en els últims metres per la plata.ISMF

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Kilian Jornet es va penjar ahir la medalla de bronze en la carrera individual dels Campionats d’Europa d’esquí de muntanya, competició que es disputa en els pendents del volcà Etna (Sicília). Després que els contratemps meteorològics que dijous i divendres van obligar a suspendre les proves d’esprint i vertical, ahir es va poder realitzar amb normalitat la prova reina del campionat, en la qual l’esquiador lleidatà va pujar al tercer esglaó del podi, darrere dels italians Robert Antonioli i

Michele

Boscacci, primer i segon, respectivament.

Kilian va completar el circuit amb un temps d’una hora, deu minuts i quaranta segons, quedant-se a tan sols tres dècimes del segon millor temps marcat per Boscacci.

Els últims metres van ser molt disputats, ja que Antonioli es va endur l’or amb tan sols dinou segons d’avantatge respecte al cronòmetre dels seus més immediats perseguidors que, al seu torn, van mantenir una lluita fins a la línia de meta per la medalla de plata. De fet, els dos van entrar en el mateix temps, si bé l’italià va acabar emportant-se el segon esglaó del podi.

Per la seua part, els gironins Oriol Cardona i Marc Pinsach van entrar en el Top 10, vuitè i novè, respectivament.

En categoria femenina, la francesa Axelle Mollaret va ser la més ràpida, seguida per la seua compatriota Laetitia Roux i la sueca Emelie Forsberg, que van completar el podi.

La barcelonina Clàudia Galicia va ser la millor de l’equip espanyol amb una cinquena posició, a uns tres minuts del temps de la guanyadora, mentre que Mireia Miró va acabar l’onzena i Nahia Quincoces, vintena.

En la prova de promeses, Julia Casanovas va acabar la tretzena.

tracking