SEGRE

DEPORTES_LUNES

Crisi entre el Lleida i la Paeria

Guerra institucional arran de l’agressió als mossos després que una directiva del club qualifiqués l’alcalde de “demagog” i “irresponsable” || Larrosa ho veu “inacceptable” i cita Esteve

Una ambulància trasllada a l’Arnau, dissabte a la nit, un dels mossos que va ser agredit.

Una ambulància trasllada a l’Arnau, dissabte a la nit, un dels mossos que va ser agredit.JORDI ECHEVARRÍA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les relacions entre la Paeria i el Lleida Esportiu han entrat en una greu crisi després que una directiva del club qualifiqués l’alcalde, Fèlix Larrosa, de “demagog” i “irresponsable”, en un encreuament de tuits entre tots dos arran de l’agressió patida per tres mossos després del partit Lleida-Hèrcules per part de seguidors blaus. Larrosa ho considera “inacceptable” i ha convocat avui a una reunió el president Albert Esteve, encara que aquest ja li va fer saber que no podrà assistir-hi ja que es troba de viatge.

“Lamento moltíssim el que va passar, m’és absolutament indiferent que les agressions siguin dins o fora del camp i lamento profundament les declaracions de la directiva del Lleida Esportiu (amb referència a Montse Balaguer), que trobo absolutament inacceptables”, va explicar l’alcalde a SEGRE. Va afegir que el seu cap de gabinet ha citat Albert Esteve “per aclarir exactament què és el que veu de demagògia aquesta senyora en les paraules de l’alcalde quan està condemnant uns fets violents i a més està desitjant una ràpida recuperació dels mossos agredits. Em sembla absolutament insòlit, per no dir indecent, que una directiva d’un club mantingut per les finances públiques digui el que diu perquè no ha entès el tuit de l’alcalde o no se l’ha llegit. Hauria de saber que hi ha una cosa que és el respecte i la cortesia institucional”.

Larrosa va afegir que “espero que el club lamenti els fets i a més trobo absolutament inacceptable que una directiva faci aquestes declaracions. Espero que Montse Balaguer es retracti de les seues paraules”.

Encara que el club, al tancament d’aquesta edició, no havia fet cap comunicat de condemna, Albert Esteve sí que va condemnar els fets en declaracions a SEGRE. “Condemnem totalment la violència, amb la qual cal tenir tolerància zero i, de fet, treballem en això des de fa temps”, recordant el reglament de règim intern elaborat pel club per tal de prevenir-la.

LA POLÈMICA A TWITTER

Els Mossos busquen quatre aficionats per les agressions Els Mossos estarien buscant quatre aficionats més del Lleida per la seua presumpta participació en l’agressió que van patir diversos agents dissabte, segons van explicar fonts coneixedores de la investigació. El mateix dissabte ja van identificar un aficionat, que van denunciar. Les mateixes fonts van assenyalar que van ser tres els agents ferits. Un va rebre una pedrada que li va ocasionar una fractura al nas, un altre va patir ferides a un colze i un tercer, un cop de puny.

tracking