SEGRE

EL MILLOREL PITJOR

El Lleida torna a fer el ridícul davant d'un cuer i cau a Sabadell

El Lleida torna a fer el ridícul davant d’un cuer i cau a Sabadell, de manera que diu adéu al ‘play-off’ || Els d’Oliva mostren la pitjor cara en un duel en què només van crear una ocasió de gol a l’afegit

El defensa Marc Trilles va tenir aquesta oportunitat a l’última jugada d’atac del Lleida, però tampoc hi va haver encert en aquesta ocasió.

El defensa Marc Trilles va tenir aquesta oportunitat a l’última jugada d’atac del Lleida, però tampoc hi va haver encert en aquesta ocasió.JORDI ECHEVARRIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida va tornar a caure víctima de la síndrome del cuer –aquesta temporada ja l’han guanyat Terol, Castelló, Alcoià i Sabadell– i va perdre els tres punts a la Nova Creu Alta en un altre partit horrible dels de Joan Carles Oliva, que van sumar una nova decepció. Encadenen la quarta derrota, acumulen set jornades sense guanyar, sumant només dos punts dels 21 possibles i només han marcat un gol en els set últims duels.

El tècnic lleidatà, que si es dediqués al pòquer professional portaria l’etiqueta de rei del farol, va culminar una setmana horribilis després de la temptativa de dimissió i posterior rectificació, amb una nova derrota que el descarta pràcticament del play-off i que fa fins i tot perillar la presència a la Copa del Rei de la temporada que ve. Manté opcions perquè, en aquests moments, per sobre dels lleidatans hi ha tres filials, els del Vila-real, Barcelona i Espanyol. Malgrat ser una veritable final per al Lleida, Oliva va tornar a confiar en els de sempre, amb l’absència de Pau Torres, lesionat, per la qual cosa va fer a debutar Víctor Vidal, el porter de la base, que va tenir molt poca feina, no va tenir culpa en el gol i es va lluir amb una espectacular parada en una rematada de Gato, que va acabar al córner que va ser origen de l’1-0.

El Lleida va tornar a fer gala de totes les seues carències en un encontre que era transcendental. Es va mostrar tebi al darrere, sense idees al centre del camp i totalment inofensiu al davant. De fet, l’única ocasió del Lleida no va arribar fins al sisè minut del temps afegit, en una doble rematada, primer de Sebi –que també va debutar a la Segona B– i de Trilles, que tornava després de la lesió. Aquest intent va ser refusat des de la línia de gol per dos defensors arlequinats, entre l’entusiasme dels 2.514 espectadors que van anar a les grades de la Nova Creu Alta i que van tornar a creure en un equip que, des de la destitució de Toni Seligrat, havia caigut a l’última posició de la taula. Molt poc balanç per a un Lleida que mostra encefalograma pla en tots els seus partits.

El Lleida que es va veure ahir a Sabadell no només no va mostrar cap símptoma de millora, sinó que va transmetre la sensació de fer un nou pas enrere, en aquesta recta final del campionat. Sense transmetre res més que tristesa, sembla que s’hagi abandonat a la seua sort i ser incapaç de redreçar una situació que, a falta de quatre partits, Peralada, Conquense, Barcelona B i At. Balears –perquè l’últim amb l’Ontinyent ja està guanyat als despatxos–, ara mateix sembla irreversible. Davant d’aquestes perspectives, i després d’acumular desastre rere desastre en jornades que eren vitals, parlar ara mateix de disputar el play-off d’ascens és una autèntica utopia.

El defensa Marc Trilles va tenir aquesta oportunitat a l’última jugada d’atac del Lleida, però tampoc hi va haver encert en aquesta ocasió.

El defensa Marc Trilles va tenir aquesta oportunitat a l’última jugada d’atac del Lleida, però tampoc hi va haver encert en aquesta ocasió.JORDI ECHEVARRIA

tracking