SEGRE

CICLISME ACCIDENTS

Dol a Torregrossa i en el ciclisme lleidatà per Modest Capell

El funeral pel corredor de 23 anys atropellat a Girona tindrà lloc avui

Modest Capell, a dalt de tot del podi en una prova a Juneda.

Modest Capell, a dalt de tot del podi en una prova a Juneda.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El món del ciclisme i la seua població natal de Torregrossa està de dol per la mort de Modest Capell Piró, un prometedor ciclista que va perdre la vida dijous en un accident a Santa Pau (Girona) durant un entrenament. Les restes mortals de Capell van arribar ahir a Torregrossa. El vetllatori es va obrir a les 19.00 hores i continuarà aquest matí entre les 9.00 i les 13.00. A les 16.30 tindrà lloc el funeral.

L’alcalde de Torregrossa, Josep Maria Puig, va dir ahir aquest diari que “tot el poble estem en estat de xoc. Són moments molt difícils perquè estem parlant d’un noi molt jove amb tot un futur al davant i encara fa més mal. Era molt bon noi, tothom l’estimava al poble”. Puig, que té vincles familiars amb Capell al ser cosí germà de la mare del ciclista, va assenyalar que era molt aviat per parlar de possibles homenatges. “No s’ha plantejat res. És tot molt recent. El que sí que hem decidit a l’ajuntament és suspendre tots els actes previstos per avui [ahir divendres] com la commemoració de l’1 d’octubre que havíem ajornat dimarts passat”, va explicar en aquest sentit Josep Maria Puig.

Per causes que s’estan investigant per part dels Mossos d’Esquadra, pel que sembla el ciclista va perdre l’equilibri després de fer l’afilador –frec de rodes– amb un company, es va desviar del carril i va xocar contra el turisme que anava en direcció contrària.

Capell va resultar ferit i va ser traslladat a l’Hospital Josep Trueta de Girona, on va morir més tard. Al lloc del sinistre van acudir sis patrulles de Mossos, dos dotacions de Bombers de la Generalitat i dos ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), a més de l’helicòpter medicalitzat.

Natural de Torregrossa, però resident a Banyoles, Modest Capell havia guanyat el Campionat de Catalunya de contrarellotge individual de la categoria sub-23 i també va ser bronze al Campionat de Catalunya elit contrarellotge 2019, a més d’adjudicar-se el calendari 2019 de la Copa Criterium. Actualment, Capell competia amb el Team Compak Campo Claro de Tarragona.

tracking