SEGRE

HOQUEI PATINS OK LLIGA FEMENINA

Canvi de tècnic al Vila-sana

Jordi Capdevila deixa d'entrenar el primer equip per decisió pròpia, tot i que seguirà com a coordinador de la base || El club estudia tres opcions per cobrir la vacant abans de dissabte

Jordi Capdevila, en un temps mort d’un partit, es va acomiadar ahir de les seues jugadores.

Jordi Capdevila, en un temps mort d’un partit, es va acomiadar ahir de les seues jugadores.JOAN GÓMEZ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Jordi Capdevila ha deixat de ser l’entrenador de la plantilla d’OK Lliga del Club Patí Vila-sana, encara que continuarà lligat al club com a coordinador del planter. La decisió la va prendre el mateix tècnic de Juneda després de perdre dissabte passat davant del Bigues i Riells (1-2) a casa, la que era la quarta derrota en vuit partits del conjunt del Pla d’Urgell, que actualment ocupa posicions per lluitar per la permanència.

Capdevila, lligat al club pràcticament des de la seua creació fa més d’una dècada, ho va comunicar diumenge a dos directius i dilluns ho va exposar durant la reunió que va mantenir amb la directiva. Ahir es va acomiadar de les seues jugadores. “La decisió de deixar el primer equip i dedicar-se només a la base ha estat seua, no teníem cap intenció de prescindir dels seus serveis. La junta per unanimitat ho ha acceptat i lloem la decisió perquè demostra que s’estima el club”, va afirmar el president, Ramon Porta, que ho considera una decisió encertada. “Ho hem acceptat perquè veiem que necessitem un canvi. Creiem que serà molt bo per a l’equip trencar aquesta rutina que portem de tants anys i estem encantats que vulgui quedar-se amb la base”.

El segon entrenador també va comunicar ahir al club que tampoc segueix i que abandona l’entitat

El segon de Jordi Capdevila, Isidre Brufau, que va arribar la temporada passada del Llista Blava, també va comunicar ahir al club que no seguirà en el càrrec i que abandona l’entitat, per la qual cosa el club ha de trobar un entrenador abans de dissabte perquè dirigeixi l’equip en el duel que jugarà a la pista del Vilanova, un rival directe que compta amb tres punts menys que les lleidatanes.

“Tenim un problema perquè hem de trobar un substitut abans de dissabte, i no és fàcil. Estem en converses amb tres entrenadors i espero que aviat puguem tancar l’acord amb un d’ells”, va apuntar Porta, que va reconèixer que la relació amb Capdevila s’havia deteriorat.

“Hem estat junts dotze o tretze anys i el feeling és evident que l’hem anat perdent, perquè les relacions amb el temps es van deteriorant, però d’aquí a fer-lo fora hi ha un bon tros” va dir el president.

tracking