SEGRE

ELS DETALLS

Desastre total del Lleida Esportiu

El Lleida no millora, perd de forma clara davant l'acabat d'ascendir Andratx i encadena dos derrotes consecutives || La falta de concentració a l'arrancada de cada període porta l'equip de Gabri a acabar golejat contra un rival que encara no havia guanyat

Gabri xarra amb Jordi Esteve després del partit.

Gabri xarra amb Jordi Esteve després del partit.CARLES MIRANDA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un Lleida en caiguda lliure va encaixar ahir la segona derrota consecutiva a la Lliga (3-0) davant d’un rival que fa tres temporades jugava a Regional, i que, en el seu històric debut a la Segona RFEF, encara no coneixia la victòria, igual que els de Gabri.

Un Lleida desastrós va mostrar les mateixes carències que arrossega des de l’arrancada de competició, amb excessius regals al rival al darrere, massa pèrdues al centre del camp i molta falta de punteria al davant. És a dir, un desastre.

Amb un rival teòricament assequible, només en teoria, el Lleida va pagar molt car el mal inici. Abans dels primers cinc minuts de partit els animosos locals ja havien aconseguit ficar la por al cos als blaus, ahir de blanc. Vinicius, que va fer miques la defensa de l’Esportiu, es va plantar sol davant de Ramon Vila, que va evitar el gol en una arriscada sortida (2’).

Damià Ramos (4’) va rematar de cap a fora sense oposició el primer córner contra el Lleida i l’incombustible Ramon de la Espada va aprofitar la seua primera ocasió (5’) per batre Ramon Vila des del segon pal i després d’un excel·lent servei de Vinicius.

Gabri va manar escalfar Lamin (va estar fent-ho fins al descans) i va passar a una defensa de quatre, amb Yasser com a pivot davant de la defensa. El Lleida va voler reaccionar, però no va poder, excepte en un centrexut de Colau (11’) que va parar bé Mingo i en una falta directa que Yasser (35’) va enviar fora. L’Andratx, animat pel seu escàs però animós públic, va reclamar un possible penal a Vinicius (20’) que l’àrbitre no va voler assenyalar.

Després del descans s’esperava la reacció del Lleida, però no va arribar. Sobretot perquè als dos minuts de la represa va arribar el 2-0. Una altra badada defensiva va permetre a Vinicius rematar a plaer i el rebuig en curt de Ramon Vila va permetre a De la Espada situar el 2-0 (47’), que tal com anaven les coses semblava ja insuperable per als lleidatans.

Gabri va moure fitxa i amb Álvaro i Mejía va transmetre la sensació que el Lleida arribava molt més a l’àrea rival o, almenys, la pilota estava més temps a la parcel·la dels locals. Però aquesta possessió més gran no es va traduir en ocasions amb un rival que es va tornar conservador, substituint els seus dos millors homes, Marcos de la Espada i Vinicius. Gaixas va firmar la primera rematada entre els tres pals del Lleida (49’), que Mingo va aturar bé i va repetir parada al temps afegit (90 +2) a tret de Lamin.

Entre els dos xuts, l’Andratx va sentenciar el duel, si no ho estava ja, amb un tercer gol gràcies a un penal transformat per Guille Palmer, que havia comès Mejía després d’escapar-se-li per velocitat l’acabat d’entrar Fernando. Va ser un mal duel del Lleida Esportiu, que s’enfonsa més a la taula i ja és el més golejat de la categoria. Males sensacions de cara al futur.

Gabri. Un abatut tècnic del Lleida assegura que segueixen els mateixos errors defensius però culpa tot l’equip d’aquesta situació

Gabri va assegurar a la zona mixta de Sa Plana que “aquesta derrota ens fa mal, perquè era un partit adequat per estrenar el nostre caseller de victòries, però no ha estat així. Ens han marcat molt aviat en els inicis de cada meitat i, encara que hem tingut la pilota, no hem estat capaços de redreçar el resultat. El 3-0 ja no ha importat”.

A l’hora d’explicar la destrossa, es va lamentar que “continuem repetint una vegada i una altra els mateixos errors defensius de sempre i això ens condemna”, encara que va matisar que “la defensa no és la culpable. Es tracta d’errors col·lectius”. També va assegurar que “no hem tocat fons, però és evident que això ha de corregir-se ja per evitar quedar-nos despenjats. Evidentment no és l’inici que volíem tenir en aquesta Lliga i per això hem de continuar treballant, per recuperar resultats, i cal fer-ho a partir del pròxim partit, perquè a més el juguem a casa”.

Per la seua part, els jugadors del Lleida van entonar el mea culpa. El porter Ramon Vila va assegurar després de l’encontre que “ens han fet mal molt aviat i ja no hem sabut reaccionar”. Diego va matisar que “queden encara molts partits, però no en podem concedir més als rivals”. Roger Figueras va apostar per una immediata reacció a partir de diumenge que ve, mentre demanava “perdó a l’afició.” Finalment, Arnau Gaixas va explicar que “tot el que teníem parlat s’ha espatllat tot just sortir, encara que no crec que fos per falta de concentració i actitud. Simplement els rivals saben com fer-nos mal”.

Gabri xarra amb Jordi Esteve després del partit.

Gabri xarra amb Jordi Esteve després del partit.CARLES MIRANDA

Gabri xarra amb Jordi Esteve després del partit.

Gabri xarra amb Jordi Esteve després del partit.CARLES MIRANDA

tracking