SEGRE

DEPORTES

Koeman, destituït

El Barça torna a caure, aquest cop contra el modest Rayo, en un partit patètic i Laporta decideix fer fora el tècnic tot just acabar el duel || El favorit per substituir-lo és Xavi Hernández, que entrena l'Al-Sadd qatarià

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El FC Barcelona va anunciar ahir a la matinada la destitució del tècnic Ronald Koeman, després que els blaugranes perdessin, a Vallecas (1-0), el seu segon partit consecutiu a LaLiga. “El president del club, Joan Laporta, l’hi ha comunicat després de la derrota davant del Rayo Vallecano. Ronald Koeman s’ha acomiadat de la plantilla aquesta nit”, va informar l’entitat blaugrana en un comunicat en el qual agraeix al preparador neerlandès “els serveis prestats” i li desitja “molta sort” en la seua vida i la seua carrera professional.

La derrota contra el Rayo situa el conjunt blaugrana novè en la classificació, amb 15 punts de 30 de possibles, la qual cosa els deixa a la mateixa distància (8 punts) del líder de la competició, el Reial Madrid, que del descens.Al mal joc de l’equip i els mals resultats en Lliga –encara no sap el que és guanyar com a visitant aquesta temporada– cal sumar la mala arrancada a la Lliga de Campions. I és que en la màxima competició continental ha patit dos golejades contra el Bayern Munic (0-3) i el Benfica (3-0) i només ha pogut guanyar per la mínima el Dinamo de Kíev al Camp Nou (1-0).Fonts del club blaugrana van confirmar que el favorit per ocupar la banqueta que Koeman deixa vacant és Xavi Hernández, actual entrenador de l’Al-Sadd qatarià. Tanmateix, la contractació del que va ser capità del Barça encara no està tancada, per la qual cosa l’entrenador del filial, Sergi Barjuan, podria dirigir l’equip de forma interina en la visita de Deportivo Alabès en la competició domèstica, aquest dissabte, i en un nou duel de Champions a Kíev dimarts vinent.Els de Koeman, a Vallecas, amb prou feines van disparar a porta i Memphis Depay, que continua perdent l’espurna que va tenir a l’inici de temporada, va fallar el penal que hauria pogut donar un punt.El partit es va tancar amb l’1-0 que va marcar a la mitja hora de joc l’incombustible Radamel Falcao, que va anotar el quart gol en aquesta Lliga amb l’atípic dorsal 3 a l’esquena, donant tres punts al seu equip en el seu retorn a la titularitat.

I va marcar en una contra ràpida, després de robar cartera Trejo a Busquets, i deixant asseguts Piqué i Ter Stegen.I és que el Barça va començar el partit amb una marxa, si no dos, menys que el Rayo i amb moltes pèrdues de pilota. El 4-3-3 es movia a 4-2-3-1 en funció de la posició d’un centenari Coutinho amb el Barça. El brasiler, en aquest partit 100 de blaugrana, ho va fer molt malament i va ser substituït.Va entrar per ell Gavi, que poc va poder fer i tot i així va estar més participatiu, arribant a tenir una clara ocasió en l’afegit per empatar, però la va picar malament.

Res a retreure-li, ja que Coutinho en va fallar més. No es tracta d’assenyalar, però menys encara els joves que, com Gavi o Nico, sustenten el Barça. I Koeman va asseure Nico, que estava sent de llarg el millor sobre la gespa.El Barça segueix amb un únic gol marcat fora de casa i el Rayo continua comptant els partits a Vallecas per victòries.

Segueix l’equip madrileny l’ascens europeu i sent la revelació positiva. Segueix el Barça perdent places i confirmant que necessita un canvi si no vol donar per perduda la temporada molt abans del que s’espera i desitja. Erràtics els blaugranes, fallant les escasses ocasions clares com un altre xut de Sergiño Dest als núvols a boca de gol, i nerviosos amb i sense la pilota, el Rayo va aprofitar per tombar-los

L’entrenador del filial, Sergi Barjuan, podria dirigir l’equip de forma interina els dos pròxims partits

El Reial Madrid va veure frenat el seu positiu estat d’ànim després de guanyar diumenge passat el clàssic contra el Barça al no passar de l’empat sense gols ahir a la nit al Santiago Bernabéu davant d’un ferri Osasuna, que va anul·lar completament l’atac del conjunt madridista, una altra vegada encallat al seu fortí.

Tornava l’equip de Carlo Ancelotti al seu feu després de dos victòries a domicili, l’última de gran valor anímic al Camp Nou, però no va poder fer somriure els aficionats, davant dels quals va entrepussar per tercer partit seguit. Després de no poder contra el Vila-real (0-0) ni el Sheriff (1-2), tampoc no va ser capaç davant d’un rival que va mantenir la condició d’invicte a domicili i que va confirmar el seu gran inici de temporada. No va concedir gaire el conjunt de Jagoba Arrasate, que a més va tenir segurament la millor ocasió del duel.

LaLiga denunciarà a la Fiscalia insults racistes a Vinícius

LaLiga va anunciar ahir que denunciarà davant del fiscal delegat de la Fiscalia de Sala de delictes d’Odi de Barcelona els insults racistes d’un aficionat al futbolista brasiler del Reial Madrid Vinícius al Camp Nou diumenge passat.A més, l’organisme presidit per Javier Tebas va recordar que en altres ocasions, com en el cas d’Iñaki Williams, que també va rebre insults racistes a l’estadi de l’Espanyol el 2020, es personarà com a acusació particular per cooperar en la lluita davant de qualsevol tipus d’acte o comportament racista o xenòfob.

Memphis Depay, que va fallar un penal, cau davant del defensa del Rayo Vallecano Balliu.

Memphis Depay, que va fallar un penal, cau davant del defensa del Rayo Vallecano Balliu.EUROPA PRESS

Memphis Depay, que va fallar un penal, cau davant del defensa del Rayo Vallecano Balliu.

Memphis Depay, que va fallar un penal, cau davant del defensa del Rayo Vallecano Balliu.EUROPA PRESS

Memphis Depay, que va fallar un penal, cau davant del defensa del Rayo Vallecano Balliu.

Memphis Depay, que va fallar un penal, cau davant del defensa del Rayo Vallecano Balliu.EUROPA PRESS

tracking