SEGRE

Xavi Hernández arriba a un acord amb el Barça

Sergi Barjuan, actual entrenador del filial, serà l'entrenador interí del primer equip fins que arribi Xavi

Xavi Hernández.

Xavi Hernández.TWITTER

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Xavi Hernández i el FC Barcelona ja han arribat a un acord perquè l’exfutbolista blaugrana s’assegui a la banqueta del primer equip. Després de la destitució de Ronald Koeman, el club ha volgut treballar amb celeritat per segellar el nou entrenador i tots els focus han anat cap a Qatar. L’egarenc era la primera opció per al Barça, que veu en Xavi la figura ideal per iniciar un nou projecte.

Amb el pacte ja tancat amb el tècnic, ara només falta que s'acordi la rescissió del contracte que lliga l'egarenc amb l'Al Sadd, el seu club actual a Qatar. El preparador té una clàusula de rescissió d'un milió d'euros. Segons informa el Diari Ara, el vicepresident esportiu Rafa Yuste i el director de futbol Mateu Alemany estan viatjant a Qatar per tancar els detalls de l'operació que permeti alliberar Xavi del seu compromís amb l'Al-Sadd i incorporar-se al Barça.

El FC Barcelona i Xavi Hernández ja haurien acordat fins i tot els membres de l'staff tècnic que aterrarien al Camp Nou juntament amb l'entrenador blaugrana. El seu germà Òscar i Sergio Alegre, com a ajudants, i Iván Torres, com a preparador físic, serien els integrants que arribarien a Barcelona amb Hernández. 

Però l’arribada de Xavi no seria immediata. S'incorporaria després de la pròxima aturada per seleccions; per tant debutaria el 20 de novembre en el derbi contra l’Espanyol al Camp Nou. No obstant, La Vanguardia apunta que Hernández intentaria fer tot el possible per asseure’s a la banqueta del seu nou equip a Kíev, el 2 de novembre. En aquest partit, el Barça s'hi juga passar a vuitens de final de la Champions League.

De moment, el Barça ha fet oficial que Sergi Barjuan, actual entrenador del filial, serà el nou entrenador interí del primer equip i dirigirà l'entrenament d'aquest dijous a les 17:00h a la ciutat esportiva Joan Gamper i el partit de Lliga contra l'Alabès de dissabte a les 21:00h al Camp Nou. 

tracking