SEGRE

FUTBOL SEGONA RFEF

Pereira calcula que el Lleida Esportiu deu més de 5 milions

Arriba avui a la ciutat, on mantindrà reunions per avançar en la compra

Formació inicial del Lleida en el partit jugat aquest diumenge passat a Formentera.

Formació inicial del Lleida en el partit jugat aquest diumenge passat a Formentera.CARLES MIRANDA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’empresari gallec Luis Pereira, interessat a adquirir el Lleida Esportiu, calcula que el deute del club pot superar els 5 milions d’euros, però tot i així està disposat a tirar endavant els seus plans d’aconseguir la propietat de l’entitat, ara en mans dels germans Albert i Jordi Esteve. Pereira té previst arribar avui a la capital del Segrià, on mantindrà diverses reunions amb l’objectiu d’avançar en l’operació de compra. Pereira té clar que aquesta setmana és clau per saber si les negociacions podran arribar a bon port o, en canvi, ha de desistir en el cas que sorgeixi un contratemps de tal magnitud que li faci renunciar a l’adquisició.

L’empresari hispanosuís partirà a primera hora d’aquest matí des de Ginebra, on resideix, i començaria ja a la tarda la seua roda de contactes a la capital del Segrià. Durant aquests dies, des que va aparèixer el seu interès per fer-se càrrec del Lleida Esportiu a fi de sanejar-lo econòmicament i donar-li un nou impuls a nivell de gestió, Pereira ha rebut nombroses trucades d’empresaris i professionals lleidatans que li han ofert ajuda i integrar-se al projecte.D’aquí que fins a finals de setmana, l’agenda de Pereira serà molt atapeïda. Té previst reunir-se amb aquestes persones que li han ofert suport, a banda d’amics i coneguts que ell ja té a Lleida, que visita amb freqüència. També estarà acompanyat per personal de les seues empreses.

Però, sens dubte, els contactes més importants seran a nivell institucional, després de mantenir un primer intercanvi d’impressions virtual la setmana passada amb el regidor d’Esports, Ignasi Amor. La impressió causada per les dos parts va ser molt bona i es van citar a aquesta setmana per continuar avançant, encara que aquesta vegada de manera presencial.

Pereira també té pendent una reunió amb el president del Lleida Esportiu, Jordi Esteve, del qual espera que pugui aclarir-li alguns aspectes molt importants en l’àmbit econòmic. L’empresari espera transparència malgrat que, sense haver fet encara una auditoria, té indicis que el deute podria superar els 5 milions d’euros.

tracking