SEGRE

L'empresari Luis Pereira, a Lleida per tractar la compra del Lleida Esportiu

L'empresari Luis Pereira, ahir a l'hotel on s'allotja.

L'empresari Luis Pereira, ahir a l'hotel on s'allotja.MAITE MONNÉ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’empresari Luis Pereira, interessat a adquirir el Lleida Esportiu, tal i com va avançar SEGRE, va arribar ahir a Lleida, després d’un viatge amb cotxe de mil quilòmetres des de la ciutat de Ginebra, a Suïssa, país en el qual resideix, per mantenir aquests dies diversos contactes amb l’objectiu d’avançar en la compra del club.

Pereira va arribar cap a les sis de la tarda i es va dirigir a l’hotel, on va mantenir unes primeres reunions amb la seua gent a la ciutat. Pereira, que ahir no va anar encara a les oficines del club, té previst ser a Lleida fins divendres al matí. Durant aquest temps mantindrà una sèrie de reunions per acabar de recollir informació sobre l’estat financer en el qual es troba el club.

El que sí que ha pogut confirmar és que, tal com va avançar SEGRE ahir, el deute del club superaria els cinc milions d’euros. L’empresari hispanosuís té clar que aquesta setmana és clau per saber si les negociacions poden arribar a bon port o, en canvi, ha de desistir en cas de sorgir algun contratemps.

tracking