SEGRE

Miquel Pueyo: “No ens tremolarà la mà per rescindir el conveni amb el Lleida Esportiu”

L’alcalde, Miquel Pueyo, obert a escoltar ofertes per gestionar l’estadi

Jordi Esteve, arribant a la llotja del Camp d'Esports

Jordi Esteve, arribant a la llotja del Camp d'EsportsJORDI ECHEVARRIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, va assegurar ahir que no li “tremolarà la mà” si ha de rescindir el conveni que la Paeria té firmat amb el Lleida Esportiu pel qual li cedeix l’ús del Camp d’Esports. També va descartar que l’ajuntament, en el cas que rescindeixi l’esmentat conveni, es faci càrrec de la gestió de l’estadi.

En declaracions al programa A Diari, de Lleida Televisió, va dir que “per al que correspongui sobre la continuïtat o rescissió del conveni de cessió d’ús del Camp d’Esports, buscarem, i crec que el tindrem, el consens màxim dels grups municipals, perquè crec que tots estan preocupats per aquesta situació. Però també he de dir que no ens tremolarà la mà ni descartem cap opció”.

El futur de l’estadi

Sobre la posterior gestió del recinte, va dir que està “obert a parlar amb tothom. El Camp d’Esports no l’explotarà directament la Paeria. No tindria cap sentit. És una equipació amb unes dimensions i una capacitat importants” i va afegir que “si hi ha algun projecte, que ha de tenir una base empresarial sòlida, que aspiri, en el cas que hàgim de rescindir el conveni, a ocupar i jugar al Camp d’Esports, estem oberts a parlar amb tots els que vulguin fer-nos una oferta, sempre que sigui seriosa i positiva per a la imatge de Lleida”. La Paeria va donar tres setmanes als propietaris del Lleida per demostrar que compleixen les seues obligacions.

tracking