SEGRE

FUTBOL SEGONA RFEF

El Lleida Esportiu inclou una netejadora i una administrativa en els positius Covid per poder ajornar el partit a Sòria

El Lleida va incloure, segons un tècnic, una netejadora i una administrativa entre els casos de Covid per demanar no jugar el partit a Sòria ||

Els jugadors del Lleida celebren amb l’afició la victòria contra el Brea en l’últim partit del 2021.

Els jugadors del Lleida celebren amb l’afició la victòria contra el Brea en l’últim partit del 2021.JORDI ECHEVARRIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La plantilla del Lleida Esportiu tornarà avui als entrenaments, després de descansar ahir en el dia de Reis, tenint encara esperances que es pugui jugar diumenge a Sòria, comptant que prosperin les al·legacions del Numància i la versió que han donat els jugadors blaus a l’RFEF, a través de l’AFE, desmentint els nou positius per Covid que va donar el club. Avui s’haurien de fer els test d’antígens a la plantilla per part del club com marca el protocol abans d’un matx. Fins ahir els únics dos positius que, segons la plantilla, no estarien en condicions d’estar en el partit són el jugador Toni Vicente i l’entrenador Gabri Garcia. En el cas de Monterde, aquest sortiria de quarantena el mateix diumenge i, encara sense haver-se entrenat tota la setmana, estaria en condicions d’ajudar l’equip.

El preparador físic del Lleida, David Ramos, va revelar en declaracions a Heraldo-Diario de Soria que “els últims dos positius que va dir el club no són certs, són d’una dona de fer feines i d’una administrativa [la plantilla ja va aclarir en el comunicat que el vuitè i novè positius que deia el club eren de personal que treballa a l’entitat, però sense contacte amb l’equip]. Ni amb una ni amb l’altra la plantilla ha tingut contacte. Volem que se sàpiga la veritat”. Ramos, que és d’Ágreda (Sòria) i va ser preparador físic al Numància, es va ratificar en les seues paraules a preguntes d’aquest diari. A més, va dir que “en els cinc mesos que porto en el club no he cobrat ni un euro i per viure no me’n queda cap altra que anar tirant dels estalvis i del que em pot ajudar la família”.

A banda dels impagaments, Ramos va denunciar que treballen en unes condicions que deixen molt a desitjar. “Ens falten pilotes i l’entrenador i jo portem el nostre material per entrenar com per exemple gomes per treballar els adductors. Jo vaig portar un TRX [cintes especials per realitzar exercicis en suspensió] que tenia per casa”.

David Ramos va admetre que “així és complicat poder centrar-se en el futbol” i va assenyalar que l’última vegada que va parlar amb el president Jordi Esteve va ser fa un mes. “I vaig tenir la mateixa sensació de sempre, que et menteixen”, va concloure.

Gabri insta la Federació Espanyola que “se sàpiga la veritat”

El tècnic del Lleida Esportiu, Gabri Garcia, va instar la Federació Espanyola de Futbol “que investigui i se sàpiga la veritat”. “Per a nosaltres, que vivim el dia a dia d’aquest club, no és sorprenent aquest últim capítol en el Lleida. És una més”, va indicar en declaracions a Heraldo-Diario de Soria. “És el modus operandi dels germans Esteve. Cada cap de setmana és una aventura nova i ara ha tocat això”, va continuar.Gabri, que va ser un dels signants del comunicat que desmentia els nou casos de positius per Covid comunicats pel club, va insistir que té efectius per poder jugar diumenge a Sòria. “A dia d’avui només Toni Vicente és positiu entre els jugadors. Això del Covid és canviant i no sabem el que passarà demà, però actualment està ell i jo com a baixes per contagi per a l’hipotètic viatge a Sòria. Sentim impotència perquè hem estat treballant per preparar el partit”, va destacar el tècnic.

tracking