SEGRE

FUTBOL PLAY-OFF D'ASCENS A PRIMERA RFEF

El Lleida Esportiu posa a la venda paquets d'entrada i viatge per 35 €

El Lleida posa a la venda online els packs per als aficionats que vulguin viatjar a Elda per assistir al partit amb el Sestao en l'autobús organitzat pel club || Ha demanat 150 entrades a l'RFEF

El porter Ramon Vila saluda des de dalt de tot de les grades.

El porter Ramon Vila saluda des de dalt de tot de les grades.JORDI ECHEVARRIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida Esportiu ja està organitzant el desplaçament d’aficionats al Nuevo Pepico Amat d’Elda, on aquest dissabte l’equip de Gabri afrontarà amb el Sestao (19.30 hores) el primer assalt al seu camí cap a l’ascens a Primera RFEF. Per fer-ho, el club blau ha disposat packs, que inclouen el viatge en bus i l’entrada, pel mòdic preu de 35 euros. La venda dels packs es fa online a través de la passarel·la de pagament bit.ly/PaqSestaoLleida i ahir a la tarda ja havien comprat el seu més d’una vintena d’aficionats.

El club ha demanat de moment 150 entrades per als seus aficionats que s’afegeixen a les 45 invitacions i les 45 acreditacions que ha entregat la Reial Federació Espanyola de Futbol a cada equip. Si hi haurà un bus o més i la capacitat de cada autocar és una cosa que s’anirà veient a mesura que avanci la setmana i segons vagi el ritme de la venda d’entrades. També els aficionats que vulguin desplaçar-se pel seu compte fins a Elda podran adquirir només l’entrada a través de la passarel·la de pagament tickets.rfef.es al preu de 18 euros la localitat de Tribuna, 15 euros la de Lateral i 12 euros la de Gols.

Quant a la possibilitat de veure el matx en una pantalla gegant als Camps Elisis perquè els penyistes de l’Aplec no es perdin la primera eliminatòria del Lleida sense moure’s del recinte, el club, amb la Paeria i Fecoll estan gestionant la seua contractació i si, finalment, s’instal·la és una cosa que es concretarà en les pròximes hores.

Els clubs que participen en aquest play-off d’ascens a Primera RFEF mantindran avui una reunió de forma virtual amb representants de la Federació Espanyola de Futbol per abordar tots els assumptes logístics que comporta la competició en terres alacantines. En l’aspecte esportiu, la plantilla del Lleida va tornar ahir als entrenaments amb la vista ja posada en aquest partit del dissabte en què als blaus només els val la victòria. En cas d’empat al final de la pròrroga (no hi haurà penals) el beneficiat seria el Sestao per haver quedat més ben classificat a la Lliga, ja que va ser segon, mentre que el Lleida va acabar cinquè.

El conjunt basc dirigit per Aitor Calle ha completat una gran campanya a l’acabar la Lliga amb 70 punts, una xifra que li hauria servit per ser campió i ascendir directament en tres dels altres quatre grups. A més, també ha estat l’equip que menys gols ha encaixat del grup (22) i el que més bons registres ha aconseguit com a local (ha sumat 42 de 51 punts possibles). La seua segona volta ha estat impecable, sense cap derrota (l’última el dia 9 de gener) en els seus últims divuit compromisos. El director general del Lleida Esportiu, Vicente Javaloyes, va dir ahir que al club estan “molt tranquils” davant de les impugnacions de l’Eivissa i del Formentera, que denuncien suposada alineació indeguda dels ucraïnesos Danylo Goncharuk i Denys Svitiukha.

El jutge de competició ha donat de termini al club lleidatà fins avui a les 14.00 hores per presentar-hi al·legacions. Javaloyes va recordar que ja va impugnar anteriorment el Penya Esportiva sense èxit. “Va enviar el recurs fora de termini, però el jutge també va analitzar la documentació que vam aportar i va confirmar que els jugadors estan donats d’alta a la Seguretat Social des del dia 6 d’abril”, va assenyalar el director general. “Aquestes impugnacions no tindran cap recorregut perquè vam presentar bastanta documentació. A qui se li acudeix que fem una cosa així? Estem preparant les al·legacions pertinents als recursos presentats per aquests clubs. Una cosa és que els que ja sabem intentin fer-nos mal, però és una llàstima que aquests clubs es deixin enganyar. I és una pena que passi això en vigílies del play-off. Som persones que fem les coses de manera legal”, va reiterar Javaloyes, que va voler transmetre a l’afició “la més absoluta tranquil·litat”.

El porter Ramon Vila saluda des de dalt de tot de les grades.

El porter Ramon Vila saluda des de dalt de tot de les grades.JORDI ECHEVARRIA

tracking