SEGRE

SOLIDARITAT

La família de Nadia Nerea demana més ajuda per poder operar-la als Estats Units

Imatge d'arxiu de la petita Nadia Nerea

Nadia Nerea

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Nadia Nerea, la nena de Fígols i Alinyà que pateix una greu malaltia incurable coneguda com a pell de serp, s’ha sotmès recentment a proves mèdiques a Houston (EUA), segons va publicar ahir RàdioSeu.

La petita, que està pendent d’una operació i que ja ha tornat a l’Alt Urgell amb els seus pares, també ha estat sotmesa a un dur tractament per evitar que la musculació de les cames perdi elasticitat.

Malgrat tot, la família no ha aconseguit que la clínica especialitzada els permeti un pagament a terminis amb l’objectiu de poder avançar l’operació que necessita, que costa 112.000 euros. Per això, l’Associació Nadia Nerea continua amb campanyes en marxa per poder aconseguir els fons necessaris i per això han estès la iniciativa a tot l’estat. Així, entre altres activitats, han posat a la venda loteria de Nadal, que es pot adquirir en diferents establiments de la comarca.

La malaltia que pateix Nadia Nerea es diu tricotiodistrofia i està catalogada com la segona malaltia més estranya del món i la investigació és pràcticament inexistent.

La pàgina de Facebook de l'Associació Nadia Nerea

tracking