SEGRE

successos

Salven una noia de caure del Pont de Príncep de Viana

Diversos ‘herois’ han saltat la barana, a l’altura dels tensors del pont, per agafar-la

La noia, al sortint del pont de Príncep de Viana. Aquí, damunt de l'avinguda del Segre.

Salven una noia de caure del Pont de Príncep de VianaLleonard Delshams

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un empleat de SEGRE, sanitaris i ciutadans han salvat aquest divendres una noia de caure des del Pont de Príncep de Viana de Lleida.

Tot ha començat quan, cap a les 10.20 hores, un empleat de SEGRE que circulava per l’avinguda del Segre ha vist una noia a la part exterior del pont, fora de la protecció de la barana. El treballador ha aturat el seu vehicle i, en veure que la noia podria tenir la intenció de llançar-se, l’ha intentat convèncer perquè tornés a l’altre cantó de la barana.

Fotografia: Lleonard Delshams

Llavors, la noia ha començat a caminar pel sortint fins al mig del pont, a l’altura del tensors, damunt del riu.

Fotografia: Lleonard Delshams

Un cop allà, i en veure que la noia continuava en perill, sanitaris i diversos ciutadans que passaven pel lloc, en un acte heroic, han saltat la barana i han agafat la noia.

Fotografia: Lleonard Delshams

Fotografia: Lleonard Delshams

Els mateixos sanitaris, d’ambulàncies Egara, han atès la noia en un primer moment, fins que al lloc han arribat efectius del Servei d’Emergències Mèdiques (SEM) i la Guàrdia Urbana de Lleida.

Fotografia: Lleonard Delshams

MÉS INFORMACIÓ - En l'edició de SEGRE de demà dissabte oferirem més imatges i informació ampliada. - Més imatges i informació ampliada a la notícia "Herois ciutadans salven la vida d'una jove"

tracking