SEGRE

GASTRONOMIA FORMACIÓ

El valor de la cuina del Pallars

Vint restauradors del Jussà es formen a la Fundació Alícia || Aprendran, entre d’altres, noves maneres de cuinar el corder

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Una vintena de restauradors del Pallars Jussà s’han desplaçat aquesta setmana a la seu de la Fundació Alícia, al complex Món Sant Benet, per assistir a les jornades de formació organitzades des del programa Al teu gust, aliments del Pallars. L’objectiu és reforçar i recolzar els professionals de la cuina de la comarca, millorar-ne les competències i mantenir-los al corrent de les últimes tendències i avenços perquè els puguin aplicar a les seues cuines.

La formació inclou aspectes tan diversos com són la cuina al buit, de mans de Salvador Brugués, del Celler de Can Roca, o bé com s’han de gestionar al·lèrgies i les noves tendències que prenen la salut com a eix central a l’hora de definir l’oferta gastronòmica d’un restaurant.

L’objectiu és millorar les competències dels restauradors per dotar de més valor la comarca

Segons van informar fonts de l’ajuntament de Tremp, les jornades formatives també serviran als restauradors per aprendre noves maneres de cuinar el corder, amb l’aportació de receptes innovadores inspirades en l’alta cuina i en la cuina internacional. Aquest és un dels atractius bàsics d’aquest curs per als restauradors del Pallars Jussà, ja que el corder és un dels productes estrella de les cartes dels seus establiments.

tracking