SEGRE

GUIA

Cercle acomiada la tardor

Els ‘cerclaires’ han retratat diferents paisatges i fenòmens atmosfèrics per al Participa-hi i Guanya ‘El teu temps, la tardor’ || Raúl Martínez, de Mollerussa, ha estat el guanyador en aquesta ocasió

Array

Array

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El Participa-hi i Guanya de Cercle El teu temps, la tardor ha tancat l’actual edició amb més de 300 fotografies amb l’eix temàtic comú de l’estació tardoral. El guanyador, en aquesta ocasió, ha estat Raúl Martínez, de Mollerussa (vegeu el desglossament).

Al mosaic superior, es poden veure algunes de les imatges que han participat en aquesta edició. Eloi Balletbò (1), d’Oliana, va captar un moment de l’Oliana Offroad amb unes motos travessant la cua del pantà de Rialb. “Les muntanyes i els núvols es reflectien completament a l’aigua, fins i tot en plena competició.” Un altre mestre dels reflexos és Manel Fregola (6), de Lleida, que sempre aprofita els bassals per retratar fragments de la seua ciutat.

Boira, postes de sol, fulles, reflexos i la superlluna, protagonistes d’aquesta edició del concurs

Jesús Marín (2), de les Borges Blanques, va aconseguir aquesta tendra instantània del seu fill Adrià jugant al parc del Terrall. Alejandro i Daniel, els nens de Montse Perete (11) també van ser protagonistes d’un reportatge fotogràfic del qual veiem una mostra.

Rosa Maria Altés (3), de Lleida, contempla els diferents tons de verd a Os de Civís (Alt Urgell). També Quim Estadella (4), de Torres de Segre, juga amb les diferents tonalitats dels camps de fruiters. Tardor és melancolia, com demostra Ramon Boria (6), de Lleida, amb una posta de sol a mitja llum a l’Estany d’Ivars i Vila-sana. La boira afegeix més melancolia a la tardor i així ens ho mostra Jaume Zamorano (7), de Lleida, a la passarel·la dels Camps Elisis. També Joan Miquel Barrios (10) troba la seua font d’inspiració en la boira de Lleida, així com Sergi Paquico (9) a Butsènit.

El fenomen atmosfèric d’aquesta tardor, la superlluna, va ser fotografiat per Josep Regí (8) des d’Altet (Urgell).

Array

Array

Array

Array

Array

Array

Array

Array

Array

Array

Array

Array

Array

Array

Array

Array

Array

Array

Array

Array

Array

Array

Array

Array

Array

Array

Array

Array

Array

Array

Array

Array

Array

Array

Array

Array

Array

Array

Array

Array

Array

Array

Array

Array

tracking