SEGRE

Polèmica

El pare de Nadia diu que demà tornarà tots els diners

Promet donar explicacions en roda de premsa dimecres

El pare de Nadia diu que demà tornarà tots els diners

El pare de Nadia diu que demà tornarà tots els diners

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d’Esquadra investiguen la família de la nena d’onze anys de Fígols i Alinyà que pateix un envelliment cel·lular prematur i que ha aconseguit recaptar 153.000 euros en els últims dies a través d’una campanya mediàtica per finançar una operació suposadament falsa. El pare de la petita, Fernando Drake Blanco Botana, ha anunciat avui a través del seu compte a Facebook que “tornaran el total de les aportacions i donacions” realitzades al compte de la associació Nadia Nerea contra la Tricotiodistrofia i E .R. “a partir de demà mateix”. En el mateix comunicat, Blanco assegura també que aquest dimecres convocarà “una roda de premsa amb els mitjans per donar les explicacions oportunes i necessàries”.

Blanco va penjar un primer comunicat el dissabte en què es defensava de les acusacions i deia que estava vivint “una onada d’atacs”. En el mateix text va escriure “ara mateix tinc la ment bastant plena de rars sentiments i fins i tot de mals pensaments sobre la meua persona i la de la meua filla per acabar d’una vegada amb tot això", deia el pare.

Els veïns del Alt Urgell continuaven avui en estat de ‘xoc’. Veïns a títol personal però també desenes d’associacions i entitats de tota la comarca havien dut a terme iniciatives solidàries per recaptar fons per a l’operació de la nena malalta.

tracking