SEGRE

SANITAT RECONEIXEMENTS

Premi a una lleidatana com a millor psicòloga espanyola

Judit March Fuentes guanya el Doctoralia Awards 2016 en l’àmbit de la psicologia || Segons la valoració dels seus pacients

La psicòloga lleidatana Judit March Fuentes.

La psicòloga lleidatana Judit March Fuentes.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La lleidatana Judit March Fuentes ha estat guardonada com a millor psicòloga d’Espanya en els premis Doctoralia Awards 2016. En la seua tercera edició, la plataforma que posa en contacte professionals sanitaris i pacients, amb desenes de professionals de la província de Lleida, ha atorgat el premi Doctoralia Awards a March com la psicòloga més ben valorada pels usuaris del web, així com el reconeixement dels seus companys de professió.

Nascuda a Torrelameu, March és doctora en Psicologia Clínica i de la Salut per la Universitat Autònoma de Barcelona i ha col·laborat amb diverses entitats sense ànim de lucre, centres de dia i centres educatius.

Amb un centre privat a Barcelona, March ha col·laborat amb diverses entitats i centres de dia

En declaracions a SEGRE, March va valorar molt positivament aquest premi, ja que demostra el seu grau d’empatia amb els pacients. “Em motiva que estiguin tan contents, perquè significa que fas bé la teua feina.” Amb 37 anys, March en fa tres que dirigeix el seu centre privat a Barcelona i la seua tasca es basa en l’experiència. “M’ha ajudat molt haver tocat diverses especialitats, la qual cosa em dóna més habilitats per tractar diferents persones”, explica. És el seu primer premi, però confia que no serà l’últim. “Només és el principi del començament”, declara. En l’edició d’aquest any, en la qual han estat nominats 394 professionals de la salut, la plataforma ha premiat 24 especialitats diferents, amb fins a 72 guardonats en primera, segona i tercera categories.

tracking