SEGRE

COMERÇ ACTIVITATS

Mercat de Nadal dissabte al centre històric de Tàrrega

Productes i tallers per a tota la família

Un moment de la presentació ahir al consistori.

Un moment de la presentació ahir al consistori.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els comerços del centre històric de Tàrrega celebraran aquest dissabte la cinquena edició del Mercat de Nadal. A l’oferta habitual dels establiments de la zona se sumaran 25 parades distribuïdes entre la plaça Major, el carrer Major i la plaça de Sant Antoni, un eix en el qual s’agruparan articles d’artesania nadalenca, manualitats, bijuteria, sector tèxtil i alimentació, entre altres productes. Aquesta proposta, que tindrà lloc entre les onze del matí a nou de la nit, vol atreure visitants a la zona antiga de la localitat durant les festes. Per aconseguir-ho, també s’han preparat diverses activitats gratuïtes per a tota la família com una xocolatada popular amb La Fal·lera Gegantera o el CagaTió gegant.

Així mateix, el Museu Comarcal de l’Urgell s’afegeix al programa oferint una visita guiada a l’exposició Joc i joguines a l’antiguitat i organitzarà un taller familiar de jocs tradicionals.

La mostra és una producció itinerant d’Arqueoxarxa que recull 130 peces arqueològiques que tracen l’evolució del joc i dels joguets des de l’antiguitat fins al segle XV, amb peces d’origen grec, iber, romà i medieval.

tracking