SEGRE

ATZAR SORTEJOS

L'ONCE deixa 630.000 € entre Balàfia i Mariola

Un venedor de Baró de Maials ven divuit cupons premiats amb 35.000 euros cadascun entre veïns de la zona i clients d’un bar de Cardenal Cisneros || Ja va repartir, fa poc més d’un any, 350.000 euros més

Justo Ojeda, ahir, amb l’amo del bar El Temple on es van vendre cinc cupons premiats.

Justo Ojeda, ahir, amb l’amo del bar El Temple on es van vendre cinc cupons premiats.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Veïns del quiosc de l’ONCE situat a la confluència de Baró de Maials amb Alcalde Recasens i clients del bar El Temple del carrer Cardenal Cisneros es van endur una alegria dimecres a la nit gràcies al sorteig del Cupó Diari que celebra l’organització de cecs. I és que el venedor Justo Ojeda els havia despatxat per a aquell dia el 93025, número que va resultar agraciat amb el primer premi de l’ONCE, la qual cosa representa 35.000 euros per a cada cupó. En total, 18 bitllets premiats, i això suposa 630.000 euros que van quedar repartits entre els barris de Balàfia i la Mariola. “Estic molt content. A tots a qui els ha tocat són gent treballadora i el premi els anirà molt bé”, va explicar ahir a aquest diari el venedor, veí del carrer Onze de Setembre i que fa poc més de dos anys que treballa per a l’ONCE. “Dos dels premiats, persones jubilades, han vingut a felicitar-me”, va assegurar. Els afortunats només van invertir un euros i mig per cada cupó, amb els quals es té la possibilitat també, per cinquanta cèntims més, de jugar a La Paga, que sorteja un sou de 3.000 euros cada mes durant 25 anys.

Aquesta no és la primera vegada que Justo Ojeda reparteix sort. I és que fa poc més d’un any, en el sorteig del dia 29 de desembre del 2015, va vendre una desena de cupons que també van resultar premiats amb el primer premi del Cupó Diari, cosa que va suposar un total de 350.000 euros repartits. “És gairebé un milió d’euros en grans premis en només un any. Sóc molt feliç”, va assegurar Justo, que és un dels 103 venedors amb els quals compta l’ONCE a Lleida, que té un total de 540 afiliats.

L’organització va donar un premi de 20 milions a Tàrrega el 2010 Els 630.000 euros repartits per Justo són els últims d’una llarga llista de premis que l’ONCE ha deixat en els últims anys a les comarques lleidatanes. Però, sens dubte, el més recordat és que el va donar Teresa Vallejo l’agost del 2010 a Tàrrega amb un premi de 20 milions d’euros. Llavors es va convertir en el premi més gran de la història de les loteries espanyoles a un únic cupó. Va ser per al 96311 de la sèrie 30, l’únic afavorit amb el premi extraordinari que aquesta venedora de la plaça Pare Carles Perelló va repartir amb el Terminal Punt de Venda, que permet triar el número desitjat quan no és al quiosc.

tracking