SEGRE

Lleida celebra divendres la seua primera nit dedicada als videojocs

La Gamer Night comptarà amb activitats per jugar, compartir i gaudir del videojoc, promovent la lectura, moderant el temps de joc i amb continguts que no fomentin la violència

Gamer Night

Lleida celebra divendres la seua primera nit dedicada als videojocsGamer Night

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Lleida viurà aquest divendres la seua primera Gamer Night, adreçada als joves de la ciutat amants dels videojocs. La festa permetrà gaudir de les propostes més populars del mercat amb tornejos del Crash Royale, Fifa 17, el Pokémon Sol & Luna, el Mario Kart, el Rocket League i el Super SmashBros. També hi haurà un joc per ballar amb el concepte de #sócdancer.

La Gamer Night tindrà lloc al Centre de Recursos Juvenils del carrer La Palma i comptarà amb dues franges horàries de participació: les activitats de tarda seran per a joves a partir de 12 anys i les nocturnes per a joves de 16 anys en endavant.

Les activitats s’han organitzat amb la finalitat de jugar, compartir i gaudir del videojoc, però moderant el temps de joc i amb continguts que no fomenti la violència. A més, la I Gamer Night fomenta la lectura, ja que els premis de cada torneig són un còmic, cedit per Norma Editorial.

La jornada lúdica està impulsada per l’Associació Juvenil Social Lovers i Activa’t amb la col·laboració del Departament de Joventut de l’Ajuntament de Lleida.

tracking