SEGRE

Google reconeix un "problema" en la identificació dels comptes d'alguns usuaris

Descarta que l’incident respongui a un fallo de seguretat

El logo de Google.

Google reconeix un "problema" en la identificació dels comptes d'alguns usuarisEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Google ha reconegut que un "problema" està afectant la identificació dels comptes d’alguns usuaris, però ha descartat que l’incident es degui a un fallo de seguretat.

Des de dijous a la nit, usuaris de Google de tot el món han estat expulsats dels seus comptes així com d’aplicacions que utilitzen la seua identificació a ella associades i instats a tornar a iniciar sessió.

"Sabem que alguns esteu tenint problemes amb la identificació. Si us plau, torneu a intentar-ho. Estigueu tranquils, la seguretat del vostre compte no s’ha vist compromesa", ha explicat la companyia en el seu compte de Twitter.

La tecnològica ha ampliat la informació al seu fòrum d’ajuda als usuaris: "Hem rebut informes que alguns usuaris han estat expulsats dels seus comptes de manera inesperada. Estem investigant però no hi ha res de què preocupar-se: res no apunta que el succés tingui relació amb amenaces de 'phishing' o de seguretat".

Encara que ha descartat la seua vinculació amb una bretxa de seguretat, Google encara no ha fet pública la causa d’aquest incident.

tracking