SEGRE

El mur de la canalització a Lleida mostrarà més d'un centenar de grans retrats de felicitat

La Càtedra d'Innovació Social de la UdL s'afegeix així al projecte internacional Inside Out

Un dels retrats

El mur de la canalització a Lleida mostrarà més d'un centenar de grans retrats de felicitatLaura Ferreres

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

A partir del 20 de març i fins el 20 d’abril, el mur del marge dret de la canalització del riu Segre a Lleida acollirà 130 retrats en blanc i negre de lleidatanes i lleidatans expressant alegria.

Les fotografies, que han estat realitzades pels membres de la Càtedra d'Innovació Social de la Universitat de Lleida, es començaran a empegar a l'alçada Avinguda de Madrid-Pont Universitat a les 11 del matí de dilluns vinent, coincidint amb la celebració del Dia Internacional de la Felicitat.

L'acció forma part de la campanya ‘Lleida contagia felicitat’ que, segons els seus impulsors, vol reflexionar sobre aquest estat a través de retrats de gran format (91,33 cm x 134,62 cm) exposats a l'espai públic. "El nostre objectiu és donar visibilitat a Lleida i les seues persones, captar la felicitat de la gent, i fer extensiu aquest missatge positiu a la resta de ciutadans i ciutadanes".

Amb aquesta iniciativa, la Càtedra d'Innovació Social de la UdL s'afegeix a Inside Out, un projecte internacional d'art participatiu que serveix com a plataforma per fer arribar missatges, majoritàriament de reivindicació i protesta, a través de retrats de gran format exposats a la via pública.

Més de 260.000 persones de 129 països de tots els continents han participat en accions contra el racisme, les discriminacions, la violència, la injustícia o el canvi .

El muntatge i el desmuntatge, un mes després, dels 130 retrats "de felicitat" al mur de la canalització del riu Segre, seran enregistrats en vídeo per poder ser difosos a la plataforma Inside Out.

Els organitzadors fan una crida a totes aquelles persones que hi vulguin participar a enviar un missatge al correu electrònic de la Càtedra: innovaciosocial@udl.cat amb l'assumpte Participo 20 de març.

tracking