SEGRE

Oberta la inscripció per als casals municipals de Setmana Santa a Lleida

Els tallers es realitzen a l’Aula Municipal de Teatre i a la Ludoteca Municipal de Cappont

Taller de robòtica al casal de Setmana Santa de l'ajuntament de Lleida.

Oberta la inscripció per als casals municipals de Setmana Santa a LleidaItmar Fabregat

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ajuntament de Lleida obre aquest dilluns el termini per fer les inscripcions per als casals de vacances de Setmana Santa. El Servei d’Educació municipal ofereix aquesta proposta educativa i de lleure perquè les famílies puguin conciliar la vida familiar i laboral, alhora que els nens i les nenes gaudeixin d’un espai educatiu en el temps de lleure de les vacances escolars.

Aquest any s’ofereix el Taller de Creativitat Teatral, que està dirigit a nens i nenes de 3 a 11 anys, i el Taller de Robòtica, que està dirigit a nens i nenes d’entre 6 i 12 anys i és gratuït per als socis i sòcies de les ludoteques municipals

Els casals de Setmana Santa es realitzen en dos espais: el Taller de Creativitat Teatral a l’Aula Municipal de Teatre i el Taller de Robòtic a la Ludoteca Municipal de Cappont, del 10 al 13 d’abril, en horari de 8.30h a les 14h.

El període per fer les inscripcions als casals de vacances de Setmana Santa finalitza el 6 d’abril i es poden fer online al web educacio.paeria.cat.

Els preus són, per al taller a l'Aula de Teatre, 46 €, i per al de la Ludoecta Municipal de Cappont, 23 € els socis i 46 €, els no socis.

tracking