SEGRE

TALLERS VACANCES

La Paeria obre les inscripcions per a les colònies educatives de Setmana Santa

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Paeria obre aquest dilluns vinent el termini per inscriure els més petits en els centres d’activitats de Setmana Santa. La iniciativa educativa d’aquest any, que té com a objectiu ajudar a conciliar la vida laboral i familiar dels pares, ofereix dos activitats: el Taller de Creativitat Teatral a l’Aula Municipal de Teatre, dirigit a nens i nenes d’entre tres i onze anys, i el Taller de Robòtica de la ludoteca municipal de Cappont, per a nens i nenes d’entre sis i dotze anys. Les inscripcions, que també poden fer-se a través d’internet, a la pàgina web http://educacio.paeria.cat/, finalitzen el 6 d’abril.

Així mateix, Engijoc, l’empresa especialitzada en robòtica educativa, organitza un taller sobre programació informàtica al Parc Científic. Els participants d’entre sis i nou anys treballaran les bases de la programació amb recursos educatius com el Bee-bot i el LEGO WeDo 2.0. Els més grans, de nou a setze anys, aprendran a programar amb Scratch, una eina que permet crear animacions, històries interactives i jocs virtuals.

La formació tecnològica es portarà a terme durant els dies 10, 11, 12 i 13 d’abril, a l’edifici CeDiCo del Parc Científic de Lleida, des de les 9.00 i fins a les 13.00 hores.

tracking