SEGRE

ENTITATS AMPLIACIÓ

Nou servei de salut mental per a famílies de nens afectats

Amb assessorament, suport i prevenció

Eva Barta (segona per la dreta) i el seu equip d’El Molinet.

Eva Barta (segona per la dreta) i el seu equip d’El Molinet.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’associació Salut Mental Ponent va presentar ahir El Molinet, una nova secció de l’entitat que atendrà famílies de nens i adolescents amb problemes de salut mental des d’un punt de vista comunitari. Així, l’entitat els oferirà suport des d’un vessant psicosocial per acompanyar la família en el seguiment de la malaltia i en la detecció precoç dels senyals d’alerta.

Aquest projecte pretén donar resposta als interrogants de les famílies i proposar-los diferents actuacions, acompanyar-les i potenciar els recursos propis. Segons va explicar la presidenta de Salut Mental Ponent, Eva Barta, “la secció es crea per donar resposta a les inquietuds de les famílies amb menors afectats”. De fet, segons va manifestar el conseller de Salut, Toni Comín, l’octubre passat a Lleida, amb motiu de la celebració del Dia Mundial, la infantesa ha estat el segment de població més castigat per la crisi i en el qual més han crescut els problemes de salut mental.

La nova secció de Salut Mental Ponent la conforma un equip multidisciplinari amb la missió tant d’orientar les famílies de menors ja diagnosticats com de fer prevenció abans d’un possible trastorn.

tracking