SEGRE

INFANTESA

Sàhara Ponent busca famílies i recursos per al programa 'Vacances en pau'

Una de les sessions informatives per a famílies a Guissona.

Una de les sessions informatives per a famílies a Guissona.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Sàhara Ponent impulsa una nova campanya de captació de famílies i recursos econòmics per acollir nens sahrauís a Lleida durant l’estiu en el marc del programa Vacances en pau. De moment, tres noves famílies ja s’han interessat en el projecte, desenvolupat per l’entitat lleidatana i el Front Polisario. Sàhara Ponent ha fet en els últims dies diversos actes promocionals, com xarrades informatives a Guissona i a Lleida per promoure l’acollida. L’estiu passat, un total de 33 nens i nenes sahrauís d’entre 10 i 14 anys procedents dels campaments de refugiats del desert d’Algèria van fer una estada estiuenca a diverses localitats lleidatanes.

Malgrat la bona predisposició de moltes famílies, els responsables de Sàhara Ponent alerten que el seu problema principal ara és trobar recursos econòmics per cobrir les despeses del viatge dels petits.

Aquests ingressos procedeixen dels ajuntaments dels pobles on hi ha famílies d’acollida, d’empreses i particulars, però amb la crisi aquests ingressos s’han reduït dràsticament.

tracking