SEGRE

SORTEJOS

La Lotto 6/49 deixa cinc milions d'euros a Esterri d'Àneu

Un únic guanyador va validar un bitllet amb la combinació guanyadora dels sis números del sorteig || Alegria al municipi i l’alcalde afirma que espera que els diners s’inverteixin a la localitat

Vista d’Esterri d’Àneu, al Pallars Sobirà.

Vista d’Esterri d’Àneu, al Pallars Sobirà.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El quiosc llibreria Casa Manela d’Esterri d’Àneu va repartir dissabte més de cinc milions d’euros a un sol jugador de la Lotto 6/49 que va encertar la combinació guanyadora del sorteig: 2, 3, 11, 12, 22 i 33. Segons va informar ahir Loteria de Catalunya, la quantia formava part d’un pot especial en joc per commemorar el 30 aniversari d’aquesta entitat de jocs i apostes. L’alcalde de la localitat, Ramon Villuendas, es va mostrar ahir molt content i va afirmar que espera que els diners s’inverteixin a Esterri, una localitat de 700 habitants. “Són molts diners, és la primera vegada que cau al poble un premi com aquest”, va afirmar Villuendas. “En alguna ocasió ens havia tocat algun premi de la grossa del Nadal comprat a Sort, però mai una quantitat tan considerable”, va afegir. L’alcalde va dir que no coneixia l’afortunat, però va afirmar que amb tota probabilitat es tracta d’algun veí de la localitat.

L’últim pot de la Lotto 6/49 es va entregar fa més de quatre anys. La mecànica d’aquest sorteig, que se celebra cada dimecres i dissabte, consisteix a escollir 6 números de 49, als quals se’ls afegeix dos de complementaris per augmentar la quantia del premi.

La quantia formava part d’un premi especial per celebrar els 30 anys de Loteria de Catalunya

El d’Esterri és un dels premis més grans que ha deixat la loteria a Lleida a un sol guanyador. Tanmateix, el supera de lluny un premi de 39,5 milions que va deixar l’Euromilions a Lleida el desembre del 2014. Se’l va emportar un únic guanyador a Espanya de la primera categoria d’aquest sorteig. L’afavorit va encertar cinc números i les dos estrelles i es va convertir en el guanyador del premi més gran mai repartit a la província.

També al Segrià, el setembre del 2014 la Bonoloto va deixar 1,3 milions a Massalcoreig i, el novembre del 2015, la Primitiva va deixar 1,8 milions a Torres de Segre. A la Seu d’Urgell, el sorteig de la Bonoloto també va repartir un premi d’un milió i mig d’euros a un veí de la capital de l’Alt Urgell que va validar el bitllet a l’administració de loteries número 1 de la ciutat l’agost del 2014. Com a balanç del passat 2016, l’atzar va deixar més de catorze milions en grans premis a Lleida.

Altres premis

  • Lleida: 39,5 milions. El desembre del 2014 un únic apostador va guanyar la barbaritat de 39,5 milions d’euros en el sorteig de l’Euromilions, amb un bitllet segellat en un estanc del carrer Segrià de Lleida. L’afavorit es va convertir en el guanyador del premi més gran mai repartit a la província.
  • Torres de Segre: 1,8 milions. La Primitiva va deixar 1,8 milions a Torres de Segre el novembre del 2015, pràcticament el pressupost municipal.
  • La Seu: 1,4 milions. Un veí de la Seu a l’atur i amb família a càrrec va guanyar 1,4 milions amb la Bonoloto el febrer del 2014.
  • Massalcoreig: 1,3 milions. També la Bonoloto va repartir a Massalcoreig 1,3 milions el setembre del 2014. 
tracking