SEGRE

SORTEJOS

Tercer premi de la Grossa al Pont

La llibreria Foix de la capital de l’Alta Ribagorça va vendre 25 bitllets premiats amb 15.000 euros a veïns i turistes || El primer premi del sorteig va caure a Barcelona i Girona

Grossa de Sant Jordi

El Pont de Suert ven el tercer premi de la Grossa de Sant Jordi

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La primera edició de la Grossa de Sant Jordi no va passar de llarg aquest dijous de les comarques lleidatanes. La llibreria Foix del Pont de Suert va vendre 25 dels 30 bitllets del tercer premi, el 75206, premiat amb 15.000 euros cada un. “Estem molt contents, és la primera vegada que repartim un premi gran”, va afirmar Nacho Foix, propietari de l’establiment. Entre els afavorits hi ha veïns de la capital de l’Alta Ribagorça i turistes, ja que molts dels bitllets es van vendre durant la Setmana Santa. La resta de les paperetes d’aquest tercer premi es van vendre en un estanc de Sant Boi de Llobregat, segons va informar aquest dijous Loteria de Catalunya.

El primer premi del sorteig, dotat amb 100.000 euros per bitllet, va recaure en el número 51393, que es va vendre a Girona i a la seu del Gremi de Pastissers de Barcelona. El segon premi també va caure a Barcelona, el quart a l’Hospitalet de Llobregat i Tortosa i el cinquè, a Barcelona. La Grossa de Sant Jordi, que es va sortejar a Blanes, va repartir més de 5 milions d’euros en premis, segons va informar la Generalitat. El secretari general de Treball, Afers Socials i Famílies, Josep Ginesta, va detallar que els beneficis es destinaran, entre d’altres, a reforçar el pla de refugiats. Els premis es podran cobrar durant els noranta dies posteriors a la data del sorteig, és a dir, fins al 26 de juliol, a qualsevol oficina de CaixaBank o a la seu de Loteria de Catalunya, a la Gran Via de Barcelona. Els números que s’han adquirit per internet es cobraran automàticament en el compte des d’on es van adquirir els bitllets.

clica a la imatge per consultar el llistat complet de números premiats

tracking