SEGRE

FIRES

Ciutadilla tanca la Trobada de Grups de Recreació Medieval amb 4.000 visitants

Una de les activitats d’ahir a la fira de Ciutadilla.

Una de les activitats d’ahir a la fira de Ciutadilla.SEGRE TÀRREGA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ciutadilla va tancar aquest dilluns la 15a edició de la Trobada de Grups de Recreació Medieval després de rebre la visita d’unes 4.000 persones des de dissabte passat. L’alcalde, Òscar Martínez va fer un balanç positiu malgrat que va reconèixer que el nombre de visitants havia disminuït a causa del mal temps, amenaça de pluja diumenge i vent dilluns, a més de les moltes fires i activitats en localitats pròximes. El primer edil va assegurar que la cervesa artesana d’edició limitada elaborada per Cerveses Matoll de Belianes va tenir molt bona acollida. “Hem esgotat les 400 botelles, tan sols es pot tastar amb barril, ha estat tot un èxit”, va afirmar.

Per una altra banda, el concert de presentació del nou disc del grup de Cervera Els Bons Homes es va haver de celebrar finalment a cobert per culpa de la pluja que va fer acte de presència diumenge cap a les 19.00 hores. Cal destacar també la bona acollida del primer concurs de cuina medieval que va comptar amb una dotzena de participants.

Durant tres dies uns 190 especialistes de 22 grups de recreació medieval procedents de Catalunya i del sud de França es van instal·lar en un campament a les proximitats del castell, on van escenificar activitats pròpies dels segles XII al XV.

tracking