SEGRE

FESTES

L'Aplec repeteix el 'caragolasso' i canvia la desfilada

Última assemblea de la Fecoll abans de la festa

Un moment de l’última assemblea de la Fecoll abans de l’Aplec, que es va celebrar ahir a la nit.

Un moment de l’última assemblea de la Fecoll abans de l’Aplec, que es va celebrar ahir a la nit.LLEONARD DELSHAMS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La pròxima edició de l’Aplec del Caragol, que se celebrarà entre el 26 i el 28 de maig, repetirà l’experiència del caragolasso per donar inici a la festa divendres a la tarda.

Es tracta d’un txupinazo a la lleidatana que es va llançar l’any passat per primera vegada i que va comptar amb una gran acceptació entre penyistes i públic. Així ho va aprovar ahir la Federació de Colles de l’Aplec del Caragol (Fecoll) durant la celebració de l’última assemblea abans de la festa, que va tenir lloc aquest dimarts a la nit al teatre Julieta Agustí. El vicepresident de la Fecoll, Ferran Perdrix, va explicar que entre les novetats hi haurà canvis al recorregut de la desfilada de colles del matí de diumenge.

La sortida, com l’any passat, es farà des dels Camps Elisis i discorrerà per la passarel·la per als vianants fins a l’Auditori. L’any passat el recorregut va passar pel pont de Príncep de Viana, la qual cosa no va agradar a gaires penyistes que consideraven el tram molt deshabitat. L’assemblea celebrada ahir a la nit també va servir per fer l’entrega de la documentació i donar les últimes instruccions.

tracking