SEGRE

FORMACIÓ

Beca de La Caixa per a un jove lleidatà que estudia a Califòrnia

Jordi Feliu, en el moment de saludar el rei Felip.

Jordi Feliu, en el moment de saludar el rei Felip.CAIXABANK

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El lleidatà Jordi Feliu és un dels 120 universitaris espanyols seleccionats per La Caixa en l’última edició, la número 35, del seu programa de beques de postgrau per estudiar a l’estranger. En el cas de Feliu, es troba cursant un doctorat d’Enginyeria Computacional i Matemàtica a la Stanford University (Califòrnia, Estats Units).

Jordi Feliu cursa un doctorat sobre enginyeria a la Standford University

Graduat en Enginyeria Civil i de Telecomunicacions Industrials per la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), va redactar el seu treball final de grau a l’École Central de Nantes (França) i ha cursat un màster en Enginyeria de Camins, Canals i Ports també a la UPC, especialitzant-se en la part estructural. Feliu va rebre la beca dimarts de mans dels reis Felip i Letícia.

Tant ell com la resta dels seleccionats van ser escollits en règim de concurrència competitiva i han estat admesos a les millors universitats del món. En aquesta convocatòria s’han concedit beques a candidats de trenta disciplines diferents. Les diverses enginyeries, tecnologia, economia, arquitectura, dret i bioquímica són les més comunes.

tracking