SEGRE

SUCCESOS

Un monitor de la piscina de Cervera mor mentre nadava

Tot indica que va patir una aturada cardíaca i la població està consternada

Piscines Cervera

Piscines CerveraSEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El monitor de gimnàstica de la piscina coberta de Cervera Joel Tulis, de 24 anys, va morir aquest dimarts a la nit, cap a les deu, en aquesta instal·lació esportiva de la localitat quan practicava la natació en solitari. El cos va ser trobat per la dona de fer feines poc abans que es tanquessin les instal·lacions esportives a les onze de la nit.

El fet que aquest dimarts fos festiu a la localitat explica que no hi hagués més persones a la piscina. Segons els primers indicis, el jove, molt esportista, podria haver mort a causa d’un infart mentre nadava.

Després de conèixer-se la mort, van arribar al recinte amics i coneguts del jove, que van mostrar la seua consternació. Al punt de la mitjanit, eren diversos centenars de persones les congregades que mostraven el seu dolor per la mort d’aquest jove, molt conegut a la capital de la Segarra.

Segons el seu compte de Facebook, Tulis havia treballat com a model, assessor d’imatge i personal shopper, i també com a tècnic esportiu.

Joel Tulis és la segona víctima mortal d’aquest estiu en una piscina municipal a Lleida. La primera mort va tenir lloc dimecres passat, quan un jove de 21 anys va morir a l’ofegar-se a les piscines municipals de Gardeny, a la capital del Segrià. Tanmateix, hi ha hagut dos ofegaments mortals al canal a Alcarràs i a l’Aragó i Catalunya a la Saira a Almacelles, els mesos de juliol i juny.

tracking