SEGRE

SORTEJOS ATZAR

La Loteria Nacional reparteix 600.000€ en un municipi lleidatà

L’administració número 2 va vendre 10 dècims del primer premi

Imatge presa ahir de la façana de l’administració, situada al carrer Lleida d’Alpicat.

Imatge presa ahir de la façana de l’administració, situada al carrer Lleida d’Alpicat.ÒSCAR MIRÓN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’administració número 2 d’Alpicat va repartir ahir 600.000 euros gràcies al primer premi de la Loteria Nacional. I és que aquesta oficina, situada al carrer Lleida d’aquesta localitat del Segrià, havia venut un total de deu dècims del número 48770, que va resultar afavorit amb el primer premi, la qual cosa implica la quantitat de 60.000 euros per bitllet. Els responsables de l’administració van explicar en declaracions a aquest diari que es tracta d’un número al qual no estan abonats a l’oficina, sinó que forma part dels que Loteries i Apostes els envien cada setmana de forma aleatòria.

Per això, i malgrat que ahir no hi havia contactat cap dels premiats, creuen que els afavorits són veïns de la localitat, ja que es tracta d’uns dècims venuts íntegrament a través de finestreta i de forma individual, ja que al no estar abonat no correspon a cap entitat o establiment.

Encara que és el premi més important repartit per aquesta administració en els últims anys, des del 2016 aquesta oficina ha segellat un bitllet guanyador d’Euromilions de 520.000 euros i una Bonoloto de 240.000. A més, tan sols el 2017 va repartir en premis menors més d’un milió d’euros, segons van apuntar des de l’administració.

Lleida sembla estar abonada últimament a la sort de la Loteria Nacional, ja que fa només una setmana, el dissabte dia 20 de setembre, el bar restaurant Cal Toni d’Albesa va repartir també part del primer premi d’aquest sorteig, amb diversos dècims venuts afavorits cadascun amb 60.000 euros.

tracking