SEGRE

Forcades dóna suport a Pàmies i defensa el clorit de sodi terapèutic

Nega que sigui lleixiu i denuncia que és "absurd" que es persegueixi l'agricultor lleidatà

Forcades dóna suport a Pàmies i defensa el clorit de sodi terapèutic

Forcades dóna suport a Pàmies i defensa el clorit de sodi terapèutic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La metgessa i teòlogaTeresa Forcades ha fet pública aquest divendres una carta (veure en PDF) en què dona suport a l'agricultor Josep Pàmies i diu que l'MMS és segur pel consum humà i que pot tenir efectes terapèutics. Forcades assegura que l'MMS és clorit de sodi, "no pas hipoclorit de sodi, que és el lleixiu; ni tampoc clorur de sodi, que és la sal de taula normal i corrent", i denuncia que és "absurd" que s'estigui perseguint Pàmies "per haver ajudat a difondre" els possibles beneficis de l'MMS.

La ministra de sanitat, Consum i Benestar Social, María Luisa Carcedo, va anunciar dijous que el seu departament presentarà una denúncia davant de la Fiscalia contra un producte que es ven i publicita com a "remei" per a la curació de diferents patologies, entre elles l’autisme, en referència a l'MMS que promou Pàmies.

L’Associació Espanyola de Professionals de l’Autisme (AETAPI) i la Confederació Autisme Espanya van denunciar la celebració d’una conferència a l’Ecocentre Pàmies Vitae de Balaguer que, sota el títol 'L’autisme és recuperable', sosté que l’autisme es pot “curar” amb la ingesta de clorit de sodi. La xarrada, que organitzava Scsinfo Autism España amb la col·laboració de l’associació lleidatana Dolça Revolució, anava a estar encapçalada el passat 14 d'octubre per Gregorio J. Placeres, un professional d’origen porto-riqueny que afirma haver “guarit” casos d’autisme amb tractaments a base d’aquesta substància química.

tracking