SEGRE

Comunicat de la Federació de Colles de l'Aplec del Caragol

Reuneix 13.500 penyistes i prop de 200.000 visitants durant el cap de setmana. EN ACTUALITZACIÓ...

Aplec del Caragol de Lleida 2019 (en actualització...)Mariona Kiskeri / Amado Forrolla / Maite Monné

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Benvolguts collistes:

Davant la situació generada els darrers dies respecte les mesures adoptades per evitar la propagació i contagi del Coronavirus i els dubtes i rumors vers la celebració de l’Aplec d'aquest any, la postura oficial de la FECOLL a dia d'avui és la següent:

1.- En cap cas promourem cap situació de risc per als o les collistes, per la societat lleidatana en general o pels nombrosos visitants que acollim. Evidentment estarem molt atents a l'evolució de les properes setmanes i a les recomanacions que les autoritats sanitàries (Conselleria de Sanitat de la Generalitat) puguin ordenar o proposar.

2.- Fins avui, en cap moment s'ha plantejat la suspensió de l’Aplec, perquè al ser a la segona quinzena de maig falta molt temps per decidir-ho.

3.- Per poder organitzar l'Aplec per part de la FECOLL o d'una colla participant fa falta una planificació i treballar durant molt temps abans i no podem esperar a darrera hora per tenir-ho tot a punt, per això proposem que ens organitzem i anem fent tots els preparatius com si fos un any normal per tenir a punt l'Aplec i poder-lo celebrar amb normalitat.

4.- Mantenim totes les activitats programades tant les assemblees com la resta d'actes que tenim previst organitzar o participar i cancel·larem o ajornarem les que siguin necessàries en funció de la situació que es vagi esdevenint en cada moment. Per exemple, hem suspès les que es produïen en els propers 15 dies a l'Albi i Mollerussa.

Si en els dies o les setmanes prèvies a l'Aplec es produeix l'ordre que impediria la seva realització ja informarem el més aviat possible d'aquest fet i avaluaríem alternatives, però a dia d'avui no podem suposar quina situació tindrem d'aquí 10 setmanes.

Si que recomanem que esteu molt atents als nostres canals de comunicació (correus electrònics, APP, Web i xarxes socials) per estar informats de tot el que anem decidint segons evolucioni la situació general i tinguem novetats al respecte.

Atentament,

LA JUNTA

tracking