SEGRE

GUIA

Victoria Abril, una 'Feroz' antivacunes

L’actriu madrilenya, Premi Feroz d’Honor 2021, va fer ahir un discurs antivacunes pel coronavirus.

L’actriu madrilenya, Premi Feroz d’Honor 2021, va fer ahir un discurs antivacunes pel coronavirus.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’actriu Victoria Abril, Premi Feroz d’Honor 2021, va posar ahir contra les cordes l’organització dels guardons al clamar contra les vacunes anti-Covid i la gestió de la pandèmia. “Això no és Covid, és un coronacirc”, va assenyalar l’actriu, sense mascareta i despreocupada per ser presa com a “negacionista” en una roda de premsa a Alcobendas.

“Som conillets d’Índies, les vacunes són experiments sense provar que ens posen ràpid i des que ens vacunen hi ha més casos positius”, va dir. El motiu de la roda de premsa era la concessió del Feroz d’Honor en reconeixement a la seua trajectòria.

Però abans fins i tot de començar, mentre passava per les càmeres, la Covid va prendre el protagonisme. “Els cabells no me’ls tallo fins que em tornin les llibertats”, va afirmar.

I va afegir: “La por t’impedeix viure, però perdre la vida és perdre la raó de viure, ja n’hi ha prou.” Per la seua banda, els organitzadors dels premis es van desmarcar de les declaracions d’Abril i van garantir l’estricte compliment del protocol sanitari a la cerimònia de lliurament, que se celebrarà el pròxim 2 de març al Teatre Coliseum de Madrid. Les xarxes socials també es van fer eco de múltiples missatges crítics contra l’actriu madrilenya, que suscitaven el debat sobre si és convenient donar-li un premi honorífic.

tracking