SEGRE

Característiques i models del nou iPhone 13: tot el que necessites saber

Un Iphone 13.

Un Iphone 13.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El pròxim dia 14 de setembre Apple presentarà el nou iPhone 13, els Apple Watch Series 7 i els rumors apunten a uns possibles AirPods 3, tot i que encara no està confirmat.

El que sí que se sap és que l'iPhone 13 tindrà 4 models diferents: el mini, amb pantalla de 5,4 polzades; el model original, amb pantalla de 6,1 polzades; el Pro, amb pantalla de 6,1 polzades i el Pro Max, amb pantalla de 6,7 polzades.

El terminal serà de dimensions molt semblants a les del iPhone 12: 146,7 x 71,5 x 7,6 mil·límetres. L’alt i llarg continuaria sent el mateix que el de la generació anterior, però el gruix augmentaria en 0,26 mil·límetres. Una cosa que seria inapreciable a l’agafament en comparació als anteriors. En el seu disseny es conservarà el perfil angulat del model anterior. A més, el mòdul de les càmeres és quadrat i les lents de la càmera de la mateixa mida.

Una de les novetats més interessants dels pròxims 'smartphones’ d’Apple és que podrien incorporar connectivitat satel·litària, és a dir, permetrà fer trucades sense tenir cobertura.

A més, tindrà la pantalla sempre encesa i una bateria millor, així com una pantalla que comptarà amb una taxa de refresc de 120 Hz i un espai d’emmagatzemament més gran|important, que podria assolir fins 1TB de memòria; és a dir, 1.000 GB.

També es faran millores tant en prestacions de sensor i lents com en el software, que serà compatible amb tots els terminals de la firma fins a l'iPhone 6 S.

Pel que al preu es refereix, s’ha comentat que els preus es mantindrien, tenint en compte que l'iPhone 12 bàsic costava 809 euros. Tanmateix, la crisi dels semiconductors podria passar factura a la companyia, que es veuria obligada a apujar lleugerament els preus a causa de l’increment del cost de produir els processadors.

tracking