SEGRE

Mor l'actriu Verónica Forqué als 66 anys

Els serveis d’emergència han trobat sense vida l’actriu a la seua casa de Madrid

La policia judicial surt del domicili de l'actriu Verónica Forqué.

Mor l'actriu Verónica Forqué als 66 anysEuropaPress

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’actriu Verónica Forqué ha mort aquest dilluns 13 de desembre als 66 anys, segons han informat Europa Press fonts policials, després d’haver trobat el seu cos sense vida al seu domicili. Fonts de la investigació assenyalen que la hipòtesi principal de la investigació és que s’hauria tret la vida.

Els serveis d’urgència del SUMMA 112 s’han desplaçat al domicili de l’actriu al carrer Víctor de la Serna, després d’haver rebut un avís a les 12.50 hores, però no han pogut fer res per la seua vida. També s’hi han desplaçat efectius de la Policia Nacional.

Forqué, que participava en aquesta edició de 'Masterchef Celebrity', va deixar dilluns passat el programa televisiu al·legant problemes de salut després que, en alguns ocasions, va reconèixer tenir depressió.

Verónica Forqué compta amb una trajectòria professional que inclou més de 80 personatges en cine, teatre i televisió. En la dècada dels anys 80 va consolidar el seu enlairament en el cine espanyol dins de la comèdia gràcies al seu paper en 'Qué he hecho yo para merecer esto?', seguit d’altres papers rellevants en pel·lícules com 'Kika' o 'Bajarse al moro'.

tracking