SEGRE

ASSETJAMENT

L'artista Paula Bonet, que dissabte actuarà a Balaguer, limita la seua presència pública després de la posada en llibertat del seu assetjador

Bonet havia de fer una xarrada a la capital de la Noguera, que se suspèn, encara que sí que es manté l’espectacle 'Quema la memoria'

Paula Bonet

L'artista Paula Bonet, que dissabte actuarà a Balaguer, limita la seua presència pública després de la posada en llibertat del seu assetjadorNoemí Elías

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La pintora i escriptora Paula Bonet ha anunciat aquest dijous que limita la seua presència pública després que l’home que "l'ha estat assetjant" hagi sortit en llibertat "a pocs dies de la celebració del judici". "A pocs dies de la celebració del judici ha sortit en llibertat l’home que m’ha estat assetjant, motiu pel qual, per preservar la meua seguretat, he de limitar la meua presència pública tal com se m’ha aconsellat", ha assenyalat l’artista en una publicació en el seu compte d’Instagram.

Per aquesta raó, Bonet no assistirà aquest divendres a la llibreria Tipos Infames a Madrid, on havia de presentar 'Los diarios de la anguila': "Lament no poder estar demà en Tipus Infames. L’única presentació que havia decidit fer al nostre país".

Així mateix, l’artista ha lamentat que tampoc no podrà fer la xarrada que tenia prevista per a dissabte vinent a Balaguer, encara que sí que es manté l’espectacle 'Quema la memoria', també a Balaguer.

Acompanyant el comunicat, Bonet ha publicat un vídeo en el qual apareix llegint un fragment de 'Los diarios’, llibre que aborda, precisament, "la posició de la dona-subjecte en l’espai públic". "Agraeixo l’afecte que estic rebent dels meus amics, família, parella, editorial i advocada. No faré declaracions", ha conclòs l’autora, que ha remès qualsevol consulta al despatx de la seua advocada.

L’artista de Vila-real (Castelló), establerta a Barcelona, va denunciar davant de la Policia que portava patint l’assetjament d’un home des de feia més d’un any. A més, va publicar a les seues xarxes socials una fotografia de l’home davant la porta del seu nou taller "saltant-se així l’ordre d’allunyament" que li va imposar la jutgessa. Bonet va explicar a les xarxes socials que aquest home, la silueta del qual s’entreveu darrere del vidre en la instantània publicada per la dissenyadora, va descobrir la ubicació del seu nou taller i va arribar amb flors.

"De vegades diu que vol tallar-me en trossets, altres vegades s’agafa a la finestra del meu despatx a la una del matí mentre jo treballo perquè li expliqui què em passa, perquè no m’entén, diu. Jo no responc, només crido, li demano que se'n vagi i truco al 112" va explicar. 

tracking