SEGRE

Militars de la caserna del Bruc sortegen una prostituta

Els militars buscaven recaptar diners per finançar les festes de Nadal de la caserna

Imatge d'arxiu de la caserna del Bruc a Barcelona.

Militars de la caserna del Bruc sortegen una prostituta amb motiu de la PuríssimaJordiferrer (Wikipedia)

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Militars de la caserna del Bruc de Barcelona han organitzat el sorteig d’una prostituta amb motiu de la festivitat de la Puríssima, que se celebra avui i que és la patrona de la infanteria. Segons va avançar ahir el diari Ara, uns setanta efectius formarien part d’un xat, creat per un caporal i un sergent a través d’un grup de WhatsApp, on s’estan oferint participacions per passar l’estona amb una dona de companyia amb la finalitat de recaptar diners per a les festes de Nadal de la companyia.

El rotatiu informa que en aquesta conversa s’haurien enviat missatges en els quals s’hauria desqualificat i vexat la noia amb comentaris masclistes. Així mateix, es van enviar fotografies seues i dels serveis que es podien contractar. El mitjà també apunta que en aquest grup no hi hauria capitans ni sergents, encara que sí diversos comandaments. Fonts militars de l’oficina de comunicació van assegurar que aquestes conductes van en contra dels valors de l’Exèrcit i van subratllar que en cas de confirmar-se l’existència de les converses es durà a terme una investigació interna. Amb tot, van negar que algun dels comandants de la caserna tingués coneixement del sorteig, incidint que aquests xats “no són oficials”.

Segons La Vanguardia, l’aportació mínima per assistir al sopar–que tenen previst celebrar avui– i la participació en el sorteig era de 25 euros. També hi havia participacions a 3 euros.

tracking